ΗΡΑΚΛΗΣ

Σκάουτερ της Τσέλσι στο ματς με τον ΟΦΗ

Σκάουτερ της Τσέλσι στο ματς με τον ΟΦΗ
Ηρακλής

Σε απολογία κλήθηκε ο Φερνάντο Μάρκες από την διοίκηση του Ηρακλή

Τα πράγματα με το όνομα τους είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Άνχελ Πεντράθα στην χθεσινή προπόνηση, μιλώντας για απογοήτευση του κόσμου από την ήττα απ' τον Πανσερραϊκό και την κακή εμφάνιση.
" Πικράναμε τον κόσμο μας αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα το κεφάλι ψηλά, κάναμε πολλά λάθη ειδικά στον χώρο του κέντρου και θα πρέπει να τα διορθώσουμε, δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε πρέπει να πηγαίνουμε πρώτοι πάνω στην μπάλα και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας".

Βέβαια εκτός από τους ποδοσφαιριστές ευθύνη έχει και ο Πεντράθα αφού το σχήμα που επέλεξε με έναν αμυντικό χαφ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, καθώς ο Μάρτος έτρεχε για δυο στην μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα να χαθεί η κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Από εκεί και πέρα τις επόμενες ημέρες θα απουσιάσουν οι Κωνσταντίνου, Κοβαλέφκσι, Κολίτσι, Γιάντσης και Ιωαννίδης αφού έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Μάτια της Τσέλσι στο ματς με τον ΟΦΗ

Φαξ της Τσέλσι έφτασε στα γραφεία του συλλόγου που ενημερώνει την ΠΑΕ για την παρουσία του σκάουτερ της Αγγλικής ομάδας Pelle Anderson στο επόμενο παιχνίδι του Γηραιού με τον ΟΦΗ.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ