ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρουσιάστηκαν Κωνσταντίνου-Κονέ

Παρουσιάστηκαν Κωνσταντίνου-Κονέ
κΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ

Στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρό της, Αντώνη Ρέμο, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Παναγιώτης Κονέ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, κατά την παρουσίαση του Μιχάλη Κωνσταντίνου τόνισε:
« Μεγάλωσε μέσα από την ομάδα του Ηρακλή και επιστρέφει σε αυτήν. Σας παρουσιάζω λοιπόν τον Μιχάλη Κωνσταντίνου που είναι μία ακόμη κίνηση για να κάνουμε τον Ηρακλή μας μεγάλη ομάδα. Με την παρουσία του Μιχάλη Κωνσταντίνου η ομάδα μας δυναμώνει πάρα πολύ και κάθε Κυριακή θα ονειρευόμαστε τον Ηρακλή μας ψηλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Κωνσταντίνου και να πω ότι το συμβόλαιό του μπορεί να είναι μονοετές ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία γιατί ο Μιχάλης έκανε συμβόλαιο καρδιάς με τον Ηρακλή».

Κωνσταντίνου: «Αισθάνομαι πολύ οικεία»

Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον Μιχάλη Κωνσταντίνου με τον διεθνή Κύπριο επιθετικό να επισήμανε ότι: « Αισθάνομαι ότι γύρισα στο σπίτι μου», ενώ για τους στόχους με τον Ηρακλή δήλωσε: «Πρώτος μου στόχος είναι να παίξω μπάλα και να βοηθήσω τον Ηρακλή. Να παίξω ποδόσφαιρο και να βοηθήσω τον Ηρακλή που με είχε βοηθήσει στα πρώτα μου χρόνια στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό. Μετά τη λύση εξάλλου του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε άλλη ομάδα για να συνέχιζα την καριέρα μου στην Ελλάδα εκτός του Ηρακλή».

Στην ερώτηση να εξηγήσει το γιατί ο Κωνσταντίνου τόνισε: « Στην Ελλάδα ξεκίνησα την καριέρα μου από τον Ηρακλή, συνέχισα στον Παναθηναϊκό και τέλος στον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε άλλη ομάδα να συνέχιζα την καριέρα μου στην Ελλάδα γιατί αισθάνομαι πολύ οικεία στον Ηρακλή και θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα».

Σε ερώτηση αν βλέπει με την επιστροφή του στον Ηρακλή να χρίζεται και πρώτος σκόρερ του νέου πρωταθλήματος της Superleague ο διεθνής Κύπριος επιθετικός απάντησε: « Πρώτος μου στόχος είναι να παίξω ξανά μπάλα γιατί μετά την περσινή χρονιά μου στον Ολυμπιακό μου έχει λείψει πάρα πολύ. Κάθε γκολ σίγουρα είναι χαρά και αν έρθει να γίνω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος θα είναι το τέλειο».

Κονέ: «Θα δώσω ζωντάνια»

Λίγη ώρα αργότερα ήταν η σειρά του Παναγιώτη Κονέ να παρουσιαστεί και επίσημα από την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: « Έφυγα από μία μεγάλη ομάδα και ήρθε σε μία άλλη μεγάλη ομάδα. Ο Ηρακλής έχει ποιοτικούς παίκτες και με συγκέντρωση θα κάνουμε την δουλειά που πρέπει».

Για τον ίδιο επισήμανε ότι: « Είμαι πανέτοιμος αφού έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την ΑΕΚ και έχω παίξει σε όλα τα φιλικά. Αυτό που μπορώ να δώσω στον Ηρακλή είναι ζωντάνια και εμπειρία. Αυτή που έχω αποκτήσει τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος με την ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη», ενώ δεν έκρυψε ότι: « Θα προσαρμοστώ αμέσως στις απαιτήσεις του προπονητή μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Κι όσο για τον Ηρακλή ο Κονέ δήλωσε: « Ο Ηρακλής είναι απόλυτα έτοιμος για καλύτερους στόχους από την προηγούμενη σεζόν τους οποίους όμως κρατάμε για μας ώστε να είμαστε ταπεινοί. Σε ηλικία 21 και 22 χρονών ποδοσφαιριστής δεν είσαι μικρός αφού στο εξωτερικό σε αυτές τις ηλικίες παίζεις βασικός», για να καταλήξει αναφερόμενος στον Άνχελ Πεντράθα λέγοντας ότι: « Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές και από όσο ξέρω θέλει η ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο».

Η αποστολή με Πανσερραϊκό


Τελευταίες πινελιές στον αγωνιστικό σχεδιασμό του έβαλε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ο Άνχελ Πεντράθα.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Μετά το τέλος της ο Ισπανός τεχνικός του Ηρακλή ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή από την οποία αύριο το πρωί θα διαμορφωθεί η τελική 18άδα.

Την αποστολή συγκροτούν οι εξής: Μπαντής, Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Γιάντσης, Κομβολίδης, Παπαστεριανός, Κατσαμπής, Μαρκές, Ντιέ, Επστάιν, Αγρίτης, Ιωαννίδης, Μάρτος, Γιαννούλης, Περπερίδης, Σαρακατσάνος, Φούφουλας, Γκαρσία, Μπούρμπος και Κίκο Ρατόν.























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ