ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Σκαλόνι για Μέσι: "Είναι σαν τον Φέντερερ, δεν ξέρω αν θα βρεθεί ποτέ κάποιος σαν αυτόν"

Σκαλόνι για Μέσι: "Είναι σαν τον Φέντερερ, δεν ξέρω αν θα βρεθεί ποτέ κάποιος σαν αυτόν"
@2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Σκαλόνι παρομοίασε τον Λιονέλ Μέσι με τον Ρότζερ Φέντερερ με δηλώσεις του μετά από το κρεσέντο του Αργεντινού κόντρα στην Τζαμάικα, τονίζοντας πως αν ήταν φίλαθλος θα πλήρωνε εισιτήριο για να τον θαυμάσει από τις εξέδρες.

Ούτε το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο στα πρώτα 55 λεπτά του αγώνα δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την Τζαμάικα από τις άγριες διαθέσεις του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να είναι on fire από την εκκίνηση της φετινής σεζόν και να το επιβεβαιώνει στο τελευταίο διεθνές φιλικό της Αργεντινής, σκοράροντας δις μέσα σε λίγα λεπτά.

Πλέον, ο Pulga μετράει 90 γκολ με την "αλμπισελέστε" και είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με τον Λιονέλ Σκαλόνι να τον αποθεώνει στο φινάλε του ματς και να τον παρομοιάζει με τον θρύλο του τένις, Ρότζερ Φέντερερ.

"Τον απολαμβάνω όπως και εσείς. Είναι όπως ο Φέντερερ. Αποσύρθηκε και τι συνέβη όταν αποσύρθηκε; Όλοι σκέφτονταν πως "δεν θα είναι εδώ πια, δεν θα παίξει άλλο".

Πόσοι από εμάς θα θέλαμε να δούμε τον Φέντερερ να παίζει τένις; Επειδή θα ήταν πολύ ωραίο να τον δούμε να παίζει. Το ίδιο και ακόμα περισσότερο ισχύει για τον Μέσι, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει μεγαλύτερο κοινό.

Οπότε ας τον απολαύσουμε. Όλοι τον απολαμβάνουν, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεται. Είναι όμορφο να τον βλέπεις", τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής (συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2026), για να προσθέσει με νόημα:

"Έχω την ευκαιρία να τον προπονώ, αλλά αν ήμουν φίλαθλος θα πλήρωνα εισιτήριο για να τον δω και θα πλήρωνα για να αγοράσω φανέλα του.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον είναι να τον απολαμβάνουμε επειδή δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος άλλος να επαναλάβει αυτά που έκανε ο Μέσι. Απλά τον απολαμβάνουμε λοιπόν και τίποτα άλλο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ