ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Αργεντινή - Τζαμάικα 3-0: Σόου Μέσι με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, έφτασε τα 90 με την αλμπισελέστε

Αργεντινή - Τζαμάικα 3-0: Σόου Μέσι με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά, έφτασε τα 90 με την αλμπισελέστε
@2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/AP IMAGES

Με μπροστάρη τον Λιονέλ Μέσι που μπήκε αλλαγή στο 56' για να σκοράρει δις και να φτάσει τα 90 γκολ στη διεθνή καριέρα του, η Αργεντινή επιβλήθηκε 3-0 της Τζαμάικα σε φιλικό στο Νιου Τζέρσεϊ και επέκτεινε σε 35 παιχνίδια το αήττητο σερί της.

Η Εθνική Αργεντινής μετράει ήδη αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Τελευταίο της θύμα ήταν η Τζαμάικα την οποία αντιμετώπισε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην "Ρεντ Μπουλ Αρένα" του Νιου Τζέρσεϊ, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να επικρατεί με το άνετο 3-0 και να διευρύνει σε 35 ματς το εκπληκτικό αήττητο σερί της.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο αρχικά και μπήκε αλλαγή στο 56' παρόλα αυτά ο χρόνος που αγωνίστηκε έφτανε και περίσσευε στον Pulga για να γίνει πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση. Η αλμπισελέστε είχε πάρει το προβάδισμα από το 13ο λεπτό με τον Χούλιαν Άλβαρες, ωστόσο ο σούπερ σταρ της Παρί ήταν εκείνος που "καθάρισε", γράφοντας το 2-0 στο 86' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και κλείνοντας το σκορ στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σημειώνεται πως ο Pulga έφτασε τα 9 γκολ στα τρία τελευταία του παιχνίδια με την Αργεντινή πριν από το Μουντιάλ και συνολικά τα 90 γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο, για να γίνει ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Μαρτίνες, Μοντιέλ (79' Μολίνα), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, ΜακΆλιστερ (72' Ντε Πολ), Ροντρίγκες (56' Φερνάντες), Λο Σέλσο, Ντι Μαρία (79' Λισάντρο Μαρτίνες), Λαουτάρο Μαρτίνες (56' Μέσι), Άλβαρες (79' Κορέα)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ