ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Εθνική Αργεντινής: Ο Σκαλόνι συμφώνησε για νέο συμβόλαιο ως το 2026

Εθνική Αργεντινής: Ο Σκαλόνι συμφώνησε για νέο συμβόλαιο ως το 2026
@2022 GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Η εξαιρετική παρουσία της εθνικής Αργεντινής με τον Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της είχε ως αποτέλεσμα να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, με τον 44χρονο να δίνει τα χέρια με την ομοσπονδία της χώρας για να μείνει ως το 2026 στην "αλμπισελέστε".

Η εθνική Αργεντινής βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ του Κατάρ και αυτό το έδειξε και απέναντι στην Τζαμάικα, με την δις παγκόσμια πρωταθλήτρια να επικρατεί με σκορ 3-0 έχοντας για πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και να διευρύνει σε 35 παιχνίδια το αήττητο σερί της.

Σημαντικότατο ρόλο σε αυτό έχει παίξει δίχως αμφιβολία ο Λιονέλ Σκαλόνι, που κρατάει τα ηνία της από τον Νοέμβριο, με την επιβράβευση να έρχεται λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τζαμάικα.

Ήρθε μάλιστα από τα πλέον αρμόδια χείλη, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Τσίκι Τάπια, να κάνει γνωστό πως επήλθε συμφωνία για να παραμείνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι το 2026.

"Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω ότι κανονίσαμε τη συνέχεια του Λιονέλ Σκαλόνι στην εθνική ομάδα μέχρι το Μουντιάλ του 2026. Θα συνεχιστεί η Σκαλονέτα για πολύ καιρό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Σκαλόνι μετράει ήδη δύο τίτλους ως προπονητής της "αλμπισελέστε", το Copa America 2021 με το οποίο η Αργεντινή έδωσε τέλος σε ανομβρία 28 ετών και στο Finalissima 2022.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ