ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Σιμεόνε: "Δεν μας φτάνει να είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, θέλουμε να ενοχλήσουμε περισσότερο"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς κόντρα στην Σέλτικ για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς κόντρα στην Σέλτικ για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε σε συνέντευξή του πως η Ατλέτικο θέλει κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση στην La Liga ενώ κατέστησε σαφές πως η κατάκτηση του Champions League δεν αποτελεί ψύχωση για εκείνον.

Μετράει ήδη 12 χρόνια στον πάγκο της Ατλέτικο και φιλοδοξεί να περάσει τα 15 έχοντας υπογράψει επέκταση συμβολαίου ως το 2027 και το γεγονός αυτό γεμίζει με φιλοδοξίες τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αυτό το ξεκαθάρισε μέσω συνέντευξης που έδωσε στην ισπανική ιστοσελίδα "El Larguero", με τον Τσόλο" να τονίζει πως έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσει στους ροχιμπλάνκος και να βάζει ψηλά τον πήχη εντός των ισπανικών συνόρων.

"Είμαι στο σύλλογο πολλά χρόνια και αισθάνομαι γεμάτος ενέργεια για να συνεχίσω. Υπάρχει ένα σχέδιο πάνω στο οποίο οφείλουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό.

Στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουμε καλά αλλά θέλουμε περισσότερα. Δεν μας αρκεί να είμαστε τρίτοι, θέλουμε να ενοχλήσουμε περισσότερο", τόνισε ο Αργεντινός προπονητής, για να προσθέσει:

"Φαίνεται ότι παίζουμε τώρα καλύτερα αλλά ξεχνούν πως όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, παίζαμε με τον ίδιο τρόπο.

Αυτή η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ το Champions League και εγώ δεν είμαι εδώ για να κερδίσουμε το Champions League. Δεν είναι εμμονή για μας η διοργάνωση, χαιρόμαστε κάθε φορά που παίζουμε".

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ