ΠΑΟΚ

Σίλντενφελντ: "Απίστευτο το ότι μέτρησε το γκολ"

Σίλντενφελντ: "Απίστευτο το ότι μέτρησε το γκολ"
Σίλντενφελντ INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στάθηκε αρκετά στο ότι το τέρμα του Αστέρα Τρίπολης τελικώς μέτρησε αν και είχε ακυρωθεί αρχικά. Τι είπε ο Σαρλ Ιτάνζ και ο Λίαμ Λόρενς

Στη φάση του γκολ του Αστέρα Τρίπολης που αν και ακυρώθηκε αρχικά στη συνέχεια μέτρησε, στάθηκε αρκετά ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Συγκεκριμένα ο Κροάτης ανέφερε: " Για πρώτη φορά το είδα αυτό το πράγμα στην καριέρα μου. Ο διαιτητής σφυρίζει. Ολοι μας σταματάμε γιατί ακούσαμε το σφύριγμα και στη συνέχεια δείχνει σέντρα. Είναι απίστευτο. Έπρεπε να έρθω στην Ελλάδα για να ζήσω κάτι τέτοιο από έναν διαιτητή".

Για το ματς είπε: " Είναι πολύ σημαντικό που πάμε νικητές στον δεύτερο ημιτελικό. Είναι ομολογούμενος δύσκολη η ρεβάνς. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με βάσει την απόδοσή μας. Το γκολ του Σαλπιγγίδη μας επιτρέπει να πάμε με καλή ψυχολογία στον ημιτελικό της Τρίπολης".

Ιτάνζ: "Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά"

Ο Σαρλ Ιτάνζ τόνισε: " Είναι αλήθεια, ότι ο διαιτητής στην συγκεκριμένη φάση μας μπέρδεψε. Δεν λέω αν είναι κανονικό ή όχι το γκολ. Κρίνω το γεγονός. Όλοι σταματήσαμε. Ακούσαμε το σφύριξα του διαιτητή και σταματήσαμε. Και μετά είδαμε να κατακυρώνει το γκολ υπέρ του Αστέρα. Πρώτη φορά το βλέπω στην καριέρα μου".

Συνεχίζοντας ανέφερε: " Θα πάμε στην Τρίπολη για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Όλοι μας θέλουμε να πάρουμε αυτό το εισιτήριο, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε".

Λόρενς: "Να σκοράρουμε στον επαναληπτικό"

Από την πλευρά του ο Λίαμ Λόρενς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκοράρει και στην Τρίπολη: " Το ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κάναμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε το γκολ. Στο δεύτερο δεν παίξαμε και τόσο καλά.

Υπήρχε ένα εικοσάλεπτο όπου ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες και εμείς αλλάζαμε πάσες. Είναι θετικό ότι σήμερα νικήσαμε. Ξέρουμε ότι εκεί πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να σκοράρουμε και εκεί για να προκριθούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ