ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιλά ή Χαλαουάνι

Σιλά ή Χαλαουάνι
Απόλλων Καλαμαριάς, Ζαν Μαρί Σιλά

Η απουσία του Περόνε στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο προβληματίζει τον Μάκη Κατσαβάκη

Ο Περόνε την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα να τεθεί απευθείας εκτός πλάνων του Μάκη Κατσαβάκη. Ο Αργεντινός επιθετικός θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο και θα επανέλθει στο εκτός με τον Άρη.
Όσο για το ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Περόνε στο βασικό σχήμα του Απόλλωνα το απόγευμα της Κυριακής; Ένας εκ των Ζαν Μαρί Σιλά ή Αμρ Χαλαουάνι. Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Μάκη Καταβάκη με τον Σερραίο τεχνικό του Απόλλωνα να την κάνει γνωστή το πιο πιθανό στο αυριανό οικογενειακό δίτερμα.

Κατά τα άλλα εκτός του Περόνε εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Ματσέϊ Μουράφσκι. Ο Πολωνός δεν προπονήθηκε όπως και χθες ούτε και σήμερα αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο παραμένουν λίγες με όλα να ξεκαθαρίζουν οριστικά αύριο.

Όσον αφορά τον Σωκράτη Φυτανίδη είτε με είτε χωρίς ένεση αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο βασικό σχήμα. Η εμφάνιση του αυτή μάλιστα θα είναι και η τελευταία του στην φετινή χρονιά με την φανέλα του Απόλλωνα αφού κόντρα με Άρη και Λάρισα θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Στην αποστολή τέλος θα βρίσκονται σίγουρα οι Σαμουηλίδης και Βέλα που στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό εξέτισαν τις τιμωρίες τους λόγω καρτών ενώ απών θα είναι για μία ακόμη φορά ο Κόφι Αμπονσά.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ