ΙΝΤΕΡ

Σφήνα Ίντερ για Αλμιρόν

Σφήνα Ίντερ για Αλμιρόν
ΑΛΜΙΡΟΝ

Η Ίντερ είχε επαφή με την διοίκηση της Γιουβέντους και ζήτησε δανεικό τον Σέρχιο Αλμιρόν!

Ο αντίπαλος αυτός δεν είναι άλλος απο την Ίντερ που είχε επαφή με την διοίκηση της Γιουβέντους και ζήτησε δανεικό τον 27χρονο μέσο. Η "Γηραιά Κυρία" απο την πλευρά της θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό και είναι πρόθυμη να συζητήσει όλες τις προτάσεις.
Οι "νερατζούρι" το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν... ξεμείνει απο μέσους καθώς είναι τραυματίες οι Βιεϊρά, Ντακούρ, Φίγκο και Στάνκοβιτς, με αποτέλεσμα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να ζητήσει απο την διοίκηση την άμεση ενίσχυση της ομάδας στην συγκεκριμένη γραμμή.

Είναι χαρακτηριστικό οτι ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ιταλίας παραδέχθηκε πως ο Αλμιρόν είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, τονίζοντας οτι ο τρόπος που αγωνίζεται του θυμίζει τους Βερόν και Ντακούρ, δυο απο τους αγαπημένους του παίκτες τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται οτι η Γιουβέντους είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, όμως ο παίκτης είναι αρνητικός (!) στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και αυτό λέγεται οτι είναι το δυνατό "χαρτί" της Ίντερ.

Ωστόσο, στην Γιουβέντους υπάρχουν δισταγμοί για τον δανεισμό του Αλμιρόν στην Ίντερ, καθώς η διοίκησης της ομάδας φοβάται το ενδεχόμενο ο Αργεντινός μέσος να "λάμψει" στους "νερατζούρι", καθώς τότε θα βρεθούν εκτεθειμένοι που τον παραχώρησαν.

Παράλληλα, είναι πιθανό να επιστρέψει στην υπόθεση και η Ρίβερ Πλέϊτ. Η Γιουβέντους θέλει ν' αποκτήσει απο τον σύλλογο του Μπουένος Άϊρες τον Όσκαρ Αχουμάντα, οπότε δεν είναι απίθανο στις συζητήσεις των δυο πλευρών να γίνει νέα αναφορά στον Αλμιρόν.








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ