ΑΓΓΛΙΑ

Σεξ στο ξενοδοχείο πριν το ματς με Κροατία!

Σεξ στο ξενοδοχείο πριν το ματς με Κροατία!
Αγγλία-σκάνδαλα

Eρωτικά ραντεβού ανάμεσα σε Άγγλους διεθνείς με ένα μοντέλο και μία φοιτήτρια, την παραμονή του αγώνα με την Κροατία, αποκάλυψε η "Sun"

Η αρχή έγινε την Κυριακή (25/11) με την εφημερίδα "News of the world" να βγάζει στη... φόρα το πάρτι του Σον Ράιτ-Φίλιπς που έγινε 10 μέρες μετά την ήττα από τη Ρωσία, αποτέλεσμα που είχε φέρει την ομάδα του Στιβ-ΜακΛάρεν σε μειονεκτική θέση όσον αφορά τις ελπίδες πρόκρισής της στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Αισθησιακοί χοροί με επαγγελματίες χορεύτριες, υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ που προκάλεσε εμετούς και μεθύσια, ακόμα και σεξ διεθνή Άγγλου παίκτη με νεαρή κοπέλα στο υπόγειο του κλαμπ περιελάμβανε η βραδιά.

Απ'ότι φαίνεται όμως δεν ήταν η μόνη "αμαρτωλή" πριν τον αγώνα με την Κροατία, που έφερε τον αποκλεισμό από το Euro 2008, την απόλυση ΜακΛάρεν αλλά και την κατήφεια σε ένα έθνος που τοποθετεί το ποδόσφαιρο πολύ ψηλά όσον αφορά τις αξίες που έχει στη ζωή του.

Η εφημερίδα "Sun" έρχεται να δημιουργήσει νέο ρήγμα ανάμεσα στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών και του κόσμου, υποστηρίζοντας ότι την παραμονή της αναμέτρησης με την Κροατία, πραγματοποιήθηκαν μυστικά ερωτικά ραντεβού ανάμεσα σε κάποιους παίκτες των "λιονταριών" με ένα μοντέλο και μία φοιτήτρια, τα οποία έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο "Grove Hotel" του Γουότφορντ, όπου είχε απόσυρθεί η αποστολή της Αγγλίας.

Οι "πικαντικές" αποκαλύψεις μιλούν για αρκετούς παίκτες, ανάμεσά τους και δύο που αγωνίστηκαν στο "Γουέμπλεϊ", οι οποίοι αντί να ξεκουράζονται προκειμένου να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση πριν το ματς με Κροατία, αυτοί επέλεξαν να... νυχτοπερπατήσουν, περνώντας το βράδυ τους με ένα μοντέλο και μία νεαρή φοιτήτρια.

Ένας από τους αθλητές έστειλε sms σε ένα 19χρονο μοντέλο, που μένει κοντά στο ξενοδοχείο το οποίο φιλοξένησε την Αγγλία, για να της δώσει ένα μυστικό ραντεβού στις τουαλέτες του ξενοδοχείου, όπου οι δύο τους πέρασαν έντονες ερωτικές στιγμές, με τη φίλη της να "επισκέπτεται" δωμάτια άλλων παικτών.

Όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος, καθώς στη συνέχεια έστειλε διάφορα "hard" μηνύματα στην κοπέλα, παρακαλώντας την να του στείλει μία φωτογραφία της μέσω του κινητού που θα ήταν γυμνή...

Σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη πηγή, το μοντέλο είναι μία παλιά γνωστή των παικτών της Εθνικής Αγγλίας, από το φιλικό με την Βραζιλία στο "Γουέμπλεϊ" αλλά και το πάρτι-ξεφάντωμα του Σον Ράιτ-Φίλιπς τον περασμένο μήνα.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ