ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σέρτζι Ρομπέρτο: "Ούτε οι διαιτητές ξέρουν τι σφυρίζουν"

Barcelona's Sergi Roberto in action during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Barcelona in Seville, Spain, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Barcelona's Sergi Roberto in action during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Barcelona in Seville, Spain, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Jose Breton) AP

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο αναφερόμενος στη φάση για την οποία η Μπαρτσελόνα ζήτησε πέναλτι στην αναμέτρηση με την Ίντερ στάθηκε στις συχνές αλλαγές των κανονισμών.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες της Μπαρτσελόνα μετά από την ήττα από την Ίντερ στο Μεάτσα με 1-0, με τους Καταλανούς να ζητούν πέναλτι σε χέρι του Ντάμφρις στις καθυστερήσεις.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ ο Σέρτζι Ρομπέρτο έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα. Ο 30χρονος στάθηκε στις συχνές αλλαγές που γίνονται στους κανονισμούς οι οποίες μπερδεύουν τους παίκτες αλλά και τους διαιτητές.

"Κάθε χρονιά αλλάζουν τα δεδομένα στη διαιτησία, ούτε εμείς οι παίκτες, ούτε οι ίδιοι οι διαιτητές ξέρουν τι σφυρίζουν. Δεν ήμουν στην φάση δεν πήγα να μιλήσω μαζί του αλλά θα έχει τους λόγους του για να μην δώσει το πέναλτι", είπε μεταξύ άλλων.

Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται η Μπαρτελόνα

Από εκεί και πέρα ο Σέρτζι Ρομπέρτο αναφερόμενος στο ματς είπε: "Έπαιξαν με ένα 5-3-2, δυσκολευτήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν δυνατή αμυντικά η Ίντερ, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, υπάρχει και το ματς στο Καμπ Νου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ