ΓΑΛΛΙΑ

Σεντ Ετιέν - Χάβρη 0-6: Ιστορικός διασυρμός για τους στεφανουά, ολοκλήρωσαν το ματς με οκτώ παίκτες

Στιγμιότυπο από αγώνα της Σεντ Ετιέν
@ 2021 LAURENT CIPRIANI / AP IMAGES

Η Σεντ Ετιέν υπέστη την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία, καθώς η Χάβρη επικράτησε με 6-0 στο άδειο Ζοφρουά - Ζισάρ, με τους στεφανουά να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με οκτώ ποδοσφαιριστές.

Η Σεντ Ετιέν γνώρισε μια ταπεινωτική ήττα από τη Χάβρη στο άδειο λόγω τιμωρίας Ζοφρουά - Ζισάρ, καθώς ηττήθηκε με 6-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές της.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έληξε 0-0, με τους στεφανουά όμως να ολοκληρώνουν τα πρώτα 45 λεπτά με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών των Μπριανσόν και Καφαρό. Στο δεύτερο μέρος δέχθηκαν έξι γκολ, ενώ αποβλήθηκε και ο γκολκίπερ Γκριν, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτή είναι η πιο βαριά εντός έδρας ήττα που έχει δεχθεί η Σεντ Ετιέν στην ιστορία της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Η Σεντ Ετιέν τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και μέχρι στιγμής έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με -1 βαθμούς, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 λόγω των επεισοδίων στο παιχνίδι με την Οσέρ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ