ΓΑΛΛΙΑ

Σεντ Ετιέν - Οσέρ: Χαμός στο Ζοφρουά Γκισάρ, έξαλλοι οπαδοί των στεφανουά έκαναν ντου μετά τον υποβιβασμό

Η στιγμή της εισβολής των οπαδών στο Ζοφρουά Γκισάρ
Η στιγμή της εισβολής των οπαδών στο Ζοφρουά Γκισάρ PRINT SCREEN

Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την ήττα στα πέναλτι από την Οσέρ, με καπνογόνα και φωτοβολίδες τα οποία έριξαν (και) στα καθίσματα του γηπέδου τα οποία άρπαξαν φωτιά.

Σοκαριστικές στιγμές βίωσαν οι παίκτες της Σεντ Ετιέν και της Οσέρ μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα και τον υποβιβασμό των στεφανουά, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν έξαλλοι στον αγωνιστικό χώρο με καπνογόνα, προκαλώντας χάος. Από τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες που έριξαν κάηκαν κάποιες κερκίδες στην εξέδρα, όπως αναφέρει το RMC.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι παίκτες των δύο ομάδων έτρεξαν κατευθείαν προς τα αποδυτήρια, όντας πανικόβλητοι προκειμένου να γλιτώσουν από το μένος των οπαδών της Σεντ Ετιέν. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, ο κόσμος ήθελε να ξεσπάσει και οι ποδοσφαιριστές ήταν απροστάτευτοι. Αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τους σταματήσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Αυτό ήταν ένα ακόμη από τα πολλά σκηνικά που έχουμε δει στα γαλλικά γήπεδα την τρέχουσα σεζόν και αν μη τι άλλο σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Οι χούλιγκαν επιβάλουν τους κανόνες τους και στο "Ζοφρουά Γκισάρ" συνέβη ένα από τα πιο άγρια σκηνικά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη Ligue 1. Είναι δεδομένη η τιμωρία των γηπεδούχων.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ