LIGUE 1

Σεντ Ετιέν - Οσέρ 1-1 (4-5 πεν.): Επέστρεψαν στη Ligue 1 οι "διπλωμάτες" μετά από δέκα χρόνια

Οι παίκτες της Οσέρ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σεντ Ετιέν
Οι παίκτες της Οσέρ πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σεντ Ετιέν PRINT SCREEN

Η Οσέρ επιστρέφει στη Ligue 1 καθώς νίκησε τη Σεντ Ετιέν στα πέναλτι (4-5) μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας της παράτασης. Μοιραίος για τους "στεφανουά" ο Μπουντεμπούζ που αστόχησε στο πρώτο πέναλτι της ομάδας του.

Η Οσέρ επέστρεψε στη Ligue 1 μετά από δέκα χρόνια, ρίχνοντας τη Σεντ Ετιέν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία ο Μπουντεμπούζ αστόχησε στο πρώτο πέναλτι των στεφανουά, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ήττα και τον υποβιβασμό μετά από 18 χρόνια.

Το παιχνίδι έφτασε μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι, καθώς οι δύο ομάδες "ισοφάρισαν" το σκορ του πρώτου αγώνα. Αρχικά η Οσέρ πήρε προβάδισμα στο σκορ με υπέροχη κεφαλιά του Σακχί στο 51ο λεπτό, έπειτα από ωραία σέντρα του Οτρέ.

Οι στεφανουά απάντησαν στο 76ο με τον Μαχντί Καμαρά. Ο Κριβελί εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά και ο Καμαρά νίκησε τους πάντες στον αέρα και από κοντά έκανε το 1-1.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Το παιχνίδι βέβαια στιγματίστηκε από την εισβολή των οπαδών της Σεντ Ετιέν, οι οποίοι επιτέθηκαν στους παίκτες τους.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ