ΠΑΟΚ

"Σεμινάριο" στον ΠΑΟΚ για Μπορμπαλάν

Referee Fernandez Borbalan gestures during the Champions League group D soccer match between FC Bayern Munich and Manchester City, in Munich, southern Germany, Tuesday, Dec. 10, 2013. (AP Photo/Matthias Schrader)
Referee Fernandez Borbalan gestures during the Champions League group D soccer match between FC Bayern Munich and Manchester City, in Munich, southern Germany, Tuesday, Dec. 10, 2013. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει την ενημέρωση των παικτών για τον τρόπο που σφυρίζει ο Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Μαθήματα για τον Ισπανό ρέφερι με βίντεο.

Ενα ξεχωριστό κεφάλαιο στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό έχει προστεθεί από το πρωί της Πέμπτης (10/5). Πρόκειται για την μελέτη του τρόπου με τον οποίο σφυρίζει στα παιχνίδια ο Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

Ο Ισπανός ρέφερι έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό, ότι βγάζει πολύ εύκολα κάρτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι σήμερα μετρά 136 κίτρινες κάρτες και αυτό είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο για το πώς επιβάλει πειθαρχία.

Οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το κομμάτι διαιτησία (Σαραϊδάρης, Τεβεκέλης και κυρίως ο πρώτος που είναι μονίμως κοντά στην ομάδα) θα έχουν επαφές με τους παίκτες για να τους εξηγήσουν την τακτική του Μπορμπαλάν.

Στην προσπάθεια για ταχύρρυθμα σεμινάριο θα επιστρατευθεί και το βίντεο μέσω του οποίου οι παίκτες θα δούνε χαρακτηριστικά παραδείγματα φάσεων με πρωταγωνιστή τον Ισπανό. Ιδιαίτερες συστάσεις και συζητήσεις θα γίνουν με παίκτες που έχουν πάρει αρκετές κάρτες εφέτος.

AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μπορμπαλάν σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Μπορμπαλάν: Ο "σκληρός" που απέβαλε Μόντριτς, Σιμεόνε και ήταν μπροστά στο επεισόδιο Μουρίνιο - Βιλανόβα
"Κρεμάει" τη σφυρίχτρα ο Μπορμπαλάν
Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν
Ήθελε Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ, αποδέχεται Μπορμπαλάν
Νόμιμη η παρουσία του Μπορμπαλάν στον τελικό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ