ΠΑΟΚ

Ήθελε Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ, αποδέχεται Μπορμπαλάν

Referee David Fernandez Borbalan argues with Ajax's Davy Klaassen during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Alik Keplicz)
Referee David Fernandez Borbalan argues with Ajax's Davy Klaassen during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Alik Keplicz) AP PHOTO/ALIK KEPLICZ

Πώς υποδέχονται στην Τούμπα τον ορισμό του Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, αλλά και την καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το θέμα του διαιτητή του τελικού μονοπωλεί από χθες τα ρεπορτάζ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (12/5). Ήδη, η ΑΕΚ έχει αντιδράσει με καυστική ανακοίνωσή της σε βάρος του αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, στον οποίο επιτίθεται για την επιλογή του να πάει σε ξένο διαιτητή.

Στα γραφεία της Τούμπας, όμως, η αντίδραση είναι εντελώς διαφορετική. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει αντίδραση, αφού, μέχρι στιγμής ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής και δύσκολα θα φύγει από αυτόν στο σχεδόν 48ωρο που απομένει μέχρι την έναρξη του μεγάλου αγώνα.

Οι πληροφορίες για ορισμό ξένου διαιτητή είχαν φτάσει από χθες στα αυτιά των διοικούντων της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι έγιναν δεκτές με διάθεση συναίνεσης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελαν να σφυρίξει στον τελικό ο Τάσος Σιδηρόπουλος, από τη στιγμή όμως που αυτή η λύση δεν προκρινόταν από την ΚΕΔ, δεν αντιμετωπίζουν με αρνητισμό τον ορισμό ξένου διαιτητή, που στην πορεία συγκεκριμενοποιήθηκε στο πρόσωπο του Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

"Είναι ένας πολύπειρος διαιτητής, με πολλά χρόνια παρουσίας σε υψηλό επίπεδο και διαχείρισης αγώνων με υψηλό δείκτη δυσκολίας", λένε χαρακτηριστικά στην Τούμπα, ενώ δεν δείχνουν διάθεση-τουλάχιστον προς το παρόν-να απαντήσουν στην ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπορμπαλάν σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Μπορμπαλάν: Ο "σκληρός" που απέβαλε Μόντριτς, Σιμεόνε και ήταν μπροστά στο επεισόδιο Μουρίνιο - Βιλανόβα
"Κρεμάει" τη σφυρίχτρα ο Μπορμπαλάν
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Προσβάλλει βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ