ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σεκιούριτι ανάγκασαν παιδί να βγάλει τη φανέλα της Μπενφίκα για να δει το ματς με τη Φαμαλικάο

Σεκιούριτι ανάγκασαν ένα μικρό αγόρι να βγάλει τη φανέλα της Μπενφίκα στον αγώνα με τη Φαμαλικάο
Σεκιούριτι ανάγκασαν ένα μικρό αγόρι να βγάλει τη φανέλα της Μπενφίκα στον αγώνα με τη Φαμαλικάο

Σάλο έχει προκαλέσει στην Πορτογαλία το γεγονός ότι σεκιούριτι ανάγκασαν ένα μικρό αγόρι, φίλαθλο της Μπενφίκα, να βγάλει τη φανέλα των "αετών", προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Φαμαλικάο.

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Μπενφίκα στο Φαμαλικάο.

Η φωτογραφία ενός μικρού αγοριού -που έκανε τον γύρο του διαδικτύου- να στέκεται στις εξέδρες γυμνό, χωρίς μπλούζα, διότι οι σεκιούριτι δεν του επέτρεψαν να μπει στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα των "αετών" έχει προκαλέσει σάλο.

Έξαλλος ο πατέρας του μικρού αγοριού δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία με το γυμνό παιδί του -από τη μέση και πάνω- απειλώντας με καταγγελίες. Μιλώντας σε μέσο της Πορτογαλίας τόνισε:

«Θα κάνω καταγγελία στη διοργάνωση. Η αστυνομία είπε ότι ο διοργανωτής του παιχνιδιού έφταιγε που δεν επιτρέπονταν οι φανέλες στο γήπεδο. Πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι αντισυνταγματικό. Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Έπρεπε να βάλω τη φανέλα στην τσέπη μου για να μπει ο γιος μου μέσα. Έκλαψε γιατί με είδε να μιλάω σε έντονα με την αστυνομία και νόμιζε ότι θα με συλλάβουν. Ο γιος μου παρακολούθησε τον αγώνα με γυμνό κορμί, γιατί ο σεκιούριτι δεν με άφηνε να του τη φορέσω. Αυτό είναι αδιανόητο. '

Έχω ήδη μιλήσει με δικηγόρο. Δεν θέλω να αποζημιωθώ, απλά θέλω ο καθένας να μπορεί να πάει οπουδήποτε και να έχει καλή αντιμετώπισε".

Μπενφίκα εκφράζει τη λύπη της που σε ένα ποδόσφαιρο που δεν θέλει να υπάρχουν διακρίσεις και να προσελκύει όλο και περισσότερες οικογένειες στους αγώνες, οι οπαδοί με τις φανέλες της Μπενφίκα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, αναγκάστηκαν να γδυθούν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Φαμαλικάο. Θέλουμε ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου και όλοι πρέπει να συμβάλουμε σ' αυτό", έγραψε ο σύλλογος στην ανάρτησή του.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ