ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σεγούρα vs Kάλβο!

Σεγούρα vs Kάλβο!
σεγουρα-καλβο

Σ' ένα ιδιότυπο "μπραντεφέρ" δηλώσεων υποβάλλει η "El Mundo Deportivo" Σεγούρα και Κάλβο

Από το γαϊτανάκι των δηλώσεων προκύπτει η ακόρεστη θέληση του ποδοσφαιριστή των "κίτρινων" για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, την ίδια ώρα που ο τεχνικός ηγέτης των πρωταθλητών φοβάται την χαλαρότητα της ομάδας. "Το παιχνίδι είναι πολύ ιδιαίτερο. Είναι ένας τελικός κυπέλλου και όλοι θέλουμε να το κατακτήσουμε. Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πετύχουμε το νταμπλ παρότι δεν θα είναι εύκολο", λέει ο Σεγούρα για να αποκαλύψει ο Κάλβο τι είχαν στο μυαλό τους οι παίκτες του Άρη κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

"Εδώ και έναν μήνα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το κύπελλο. Παρότι το ματς διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη δεν θα αγωνιστούμε στο γήπεδο μας. Δεν μας πειράζει και πολύ γιατί οι Έλληνες οπαδοί είναι απίστευτοι.



Έχουμε παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό σε πολλά βίντεο. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι θανάτου για τη νίκη. Θα πρέπει να εξουδετερώσουμε το παιχνίδι τους και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας γιατί και εμείς έχουμε ποιότητα".



Μεγάλη εκτίμηση τρέφει για τον αντίπαλο του ο Σεγούρα, ο οποίος όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει στη συνέχεια της καριέρας του.

"Ο Άρης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυκλοφορεί την μπάλα πολύ καλά. Αγωνίζεται στην πόλη του και εμείς έχουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι εδώ και ένα μήνα, σε αντίθεση με τον Άρη που αγωνίστηκε στα πλέι οφ".



Ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού ομολογεί στους συμπατριώτες του την ατμόσφαιρα χαλαρότητας που αναπαραγάγουν καθημερινά τα ελληνικά ΜΜΕ.

"Θεωρητικά αν κοιτάξει κανείς στην ιστορία ή τη βαθμολογία είμαστε η καλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει να αποδείξουμε ξανά ότι είμαστε η νούμερο ένα ομάδα της Ελλάδας. Το μόνο που με φοβίζει είναι η χαλαρότητα. Δεν βλέπω την ομάδα να είναι στα όρια. Αυτό με φοβίζει", ισχυρίζεται ο Σεγούρα, τον οποίο ο Κάλβο γνώριζε από την εποχή και οι δυο του βρίσκονταν στην Μπαρτσελόνα.

"Τον Πεπ τον είχα συναντήσει στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν είχε μεγάλη εμπλοκή με την δική μας καθημερινότητα. Τώρα είμαστε όλοι εδώ και θέλουμε να στεφθούμε κυπελλούχοι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουμε μια καλή ομάδα σαν τον Ολυμπιακό".







TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ