ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σε ρηχά νερά…

Σε ρηχά νερά…
Αμανατίδης-Φρανκφούρτη

Πολλοί διεθνείς και μη δεν αγωνίστηκαν, ενώ λίγοι ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι έκαναν οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου στα γήπεδα της γηραιάς αλβιόνας:
Γιάννης Αμανατίδης: Ο Γιάννης Αμανατίδης αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της Αϊντραχτ σε ακόμα ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του πήρε το 2-2 μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ.

Αγγελος Μπασινάς: Ο πνεύμονας της εθνικής μας ομάδας και της Μαγιόρκα, αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα της ομάδας του με την Μούρθια (1-1), όντας ένας εκ των κορυφαίων, μολονότι η Μαγιόρκα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Κώστας Κατσουράνης: Στο μεγάλο Πορτογαλικό ντέρμπι, η Μπενφίκα έχασε από την Πόρτο με 1-0. Ο Έλληνας ηγέτης των Αετών έπαιξε για 64’ λεπτά. Δύο λεπτά πριν την αλλαγή του, είχε δεχτεί την κίτρινη κάρτα.

Γιώργος Σαμαράς: Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Γουίγκαν, έχοντας τον διεθνή επιθετικό στη σύνθεση της για 77 λεπτά. Ο υψηλόσωμος φορ δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Στέλιος Γιαννακόπουλος: Ο Stelios πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ στο 66’, όταν όλα είχαν κριθεί. Το σκορ ήταν ήδη 3-0 υπέρ της Λίβερπουλ.

Αγγελος Χαριστέας: Για ακόμα ένα παιχνίδι ξεκίνησε βασικός ο Χάρι, αν και δε βοήθησε την ομάδα του να αποφύγει την ήττα από τη Ντούισμπουργκ με 1-0 εκτός έδρας. Το καλό με τον σκόρερ του τελικού του EURO 2004 είναι πως αρχίζει να μπαίνει ξανά σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Στάθης Ταυλαρίδης: Ο Έλληνας αμυντικός ήταν από τους καλύτερους της Σεντ Ετιέν στην ισοπαλία (1-1) με τη Λοριάν.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η Κόβεντρι από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-0. Ο Dimi αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια, έχοντας για μια ακόμη φορά πολύ καλή απόδοση.

Ανέστης Αγρίτης: Για δέκα λεπτά αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός του Αιγάλεω στην εντός έδρας ισοπαλία της Όφενμπαχ με τη Φράιμπουργκ (0-0).

Βαγγέλης Μόρας: Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 67’ της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μπολόνια με τη Μπάρι (1-2).

Γιώργος Κυριαζής: Άλλο ένα ενενηντάλεπτο για τον Κυριαζή, αυτή τη φορά στη νίκη της Τριεστίνα επί της Μόντενα εκτός έδρας (2-1)

Σάββας Εξουζίδης: Η Βάαλβαϊκ έχασε με 1-0 στην έδρα της Φόλενταμ, έχοντας τον Σάβα Εξουσίδη για 80 λεπτά στη σύνθεση της.

Δεν αγωνίστηκαν: Φάνης Γκέκας, Σωτήρης Κυργιάκος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιάννης Μασμανίδης, Λεωνίδας Καμπάνταης, Χρήστος Καρυπίδης, Βαγγέλης Νέσος, Νίκος Νάκας, Βαγγέλης Νάστος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Πέτρος Βούης, Γιάννης Παπασαράντης, Τσάρλι Κωνσταντινίδης, Νταβίντ Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος



























TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ