ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προτιμάει Λάτσιο

Προτιμάει Λάτσιο
σαμαρας

Η αγωνιστική απραξία του Γιώργου Σαμαρά στην Μάντσεστερ Σίτι τον οδηγεί μαθηματικά σε φυγή, όπως αποκαλύπτει με δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα

" Νιώθω καλά στην Αγγλία αλλά για να είμαι ειλικρινής αν η Λάτσιο καταθέσει πρόταση για την απόκτηση μου θα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα. Αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν νικήσει τον Ολυμπιακό θα προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες. Θα είμαι υπερήφανος αν αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".

Ο Σαμαράς αποκάλυψε πως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον του εκμυστηρεύθηκε πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο του αν καταφτάσει μια καλή πρόταση.


Ο Έλληνας διεθνής που απέρριψε πρόταση της Μίντλεσμπρο στην αρχή της σεζόν πασχίζει να καθιερωθεί στην αναγεννημένη Σίτι αλλά η αδυναμία του να σκοράρει καθιστά τη θέση του εξαιρετικά επισφαλή.


"Στην Μάντσεστερ Σίτι νιώθω κομμάτι της ομάδας και πάντα ελπίζω ότι θα αγωνιστώ. Ο προπονητής μου έχει πει ότι θα έχω την ευκαιρία που θέλω αλλά προς το παρών πρέπει να περιμένω. Μου είπε επίσης ότι αν θελήσω να φύγω από την Σίτι δεν θα βάλει "εμπόδιο" κατέληξε ο Σαμαράς που δείχνει στα 22 του κουρασμένος από την αντιμετώπιση που έχει στους "πολίτες".








TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ