ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δυσαρέσκεια Φέλερ για Γκέκα

Δυσαρέσκεια Φέλερ για Γκέκα
Γκεκας

Ο Ρούντι Φέλερ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική συμπεριφορά του Φάνη Γκέκα

Ο θορυβημένος Ρούντι Φέλερ, ο οποίος είναι έντονα προβληματισμένος από έναν παίκτη που αποτέλεσε προσωπική του επιλογή, προτίμησε να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου τώρα που ο Έλληνας επιθετικός ενσωματώθηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
« Θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν βρίσκεται πλέον στην Μπόχουμ. Εδώ θα κάθεται και στον πάγκο γιατί υπάρχουν παίκτες σαν τον Σίνιεβιτς, τον Ράμελοφ και τον Φρέιερ», ανέφερε δηκτικά ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την «νάσιοναλμάνσαφτ» το 1990.

Ο Γκέκας δεν χρησιμοποιήθηκε στη βασική ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο ματς με την Βόλφσμπουργκ και σύμφωνα με τους Γερμανούς η συμπεριφορά του ήταν αδιάφορη. Αντί να πραγματοποιεί ζέσταμα όπως οι υπόλοιποι μη βασικοί πριν το ματς, προτίμησε τη συντροφιά ενός δημοσιογράφου με τον οποίο μιλούσε επιδεικτικά εκτός αγωνιστικού χώρου. « Αντιμετώπισε το γεγονός με... ελληνικό τρόπο», όπως έγραψε σχετικά η εφημερίδα «Express».

Ο Φέλερ, ο οποίος δήλωσε ότι ο « Γκέκας δεν αγωνίζεται τόσο καλά εκτός έδρας όσο εντός», έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον Έλληνα επιθετικό και για αυτό έπειτα από τις υποχρεώσεις με την εθνική τον έχει καλέσει για μια συζήτηση που ελπίζει να λύσει την παρεξήγηση.

« Το να πικραίνεται κανείς επειδή δεν αγωνίζεται στην βασική ενδεκάδα είναι απολύτως φυσιολογικό. Ελπίζω στα ματς με την Ελλάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Όταν επιστρέψει θα πιούμε μια κούπα καφέ και θα συζητήσουμε μαζί για το θέμα. Όπως και να έχει αυτή η κουβέντα θα είναι καλή», κατέληξε ο Φέλερ, ο οποίος δημοσιοποίησε τον συσσωρευμένο του προβληματισμό για τον Γκέκα.






TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ