ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε καλό δρόμο του Μανωλά

Σε καλό δρόμο του Μανωλά
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ενισχυμένος ενόψει της νέας σεζόν όσον αφορά στο ελληνικό στοιχείο στου Ρέντη, με την έλευση των Μήτρογλου, Τάτου από Ατρόμητο αλλά και τις μεταγραφές των Βλαχοδήμου (Skoda Ξάνθη) και Σίοβα (Πανιώνιος), και δεν αποκλείεται το "παιδομάζωμα" που θυμίζει εποχή 1996 να συνεχιστεί.

Ο επόμενος μάλιστα που έχει βάλουν στο μάτι οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και είναι ένας από τους παίκτες που το όνομά του είχε ακουστεί και πάλι για τους Πειραιώτες στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο Ολυμπιακός είναι γεγονός πως παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του, έχοντας έρθει σε επαφή με την πλευρά του 21χρονου (14/6/1991) στόπερ.

Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει στον νεαρό αμυντικό, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον 21χρονο παίκτη να ψάχνει ήδη νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το σίγουρο είναι πως οι όποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρόκειται να καθυστερήσουν, από τη στιγμή που οι ενδείξεις συνηγορούν πως το σίριαλ με τον νέο προπονητή στο μεγάλο λιμάνι οδεύει προς happy end με την έλευση του Λεονάρντο Ζαρντίν .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ