ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ζαρντίμ φέρνει Μπαρμπόζα

Ο Ζαρντίμ φέρνει Μπαρμπόζα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να κλείσει στον Ολυμπιακό και να φέρει μαζί του τον 25χρονο εξτρέμ Έλντερ Μπαρμπόζα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Σύμφωνα με την γνωστή πορτογαλική εφημερίδα, "Α' Bola", ο πρώην προπονητής της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ, βρίσκεται κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, όμως, αναφέρει πως ο 38χρονος τεχνικός θέλει να φέρει στον Πειραιά και έναν παίκτη απ' την πρώην ομάδα του. Ο λόγος για τον Έλντερ Μπαρμπόζα.

Ο 25χρονος (25/5/1987) Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, Έλντερ Μπαρμπόζα, είναι ακραίος μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται κυρίως στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ, αν και μπορεί να παίξει και δεξιά.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο, στην οποία και ανήκε έως το 2010, αλλά ήταν απ' τους παίκτες που έδιναν συνήθως δανεικούς οι "δράκοι". Όταν έμεινε ελεύθερος εκείνο το καλοκαίρι, η Μπράγκα τον απέκτησε υπογράφοντας μαζί του τριετές συμβόλαιο έως το 2013. Από τότε έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 28 συμμετοχές, σημειώνοντας 9 γκολ.

Πρόκειται για έναν καθαρόαιμο ακραίο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, όντας έξοχος ντριμπλέρ, καθώς διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ