ΑΕΚ

Σε αναστάτωση η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό

Ο Νορντίν Άμραμπατ
Ο Νορντίν Άμραμπατ EUROKINISSI SPORTS

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι έκρυθμη, οι οπαδοί της ομάδας στα κάγκελα και στην Ένωση σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους ενόψει προπόνησης και Ολυμπιακού.

Η επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τα ξημερώματα της Κυριακής -κι αφού είχε προηγηθεί ένα πέρασμά τους από το αεροδρόμιο- δεν τους έφερε όπως ήθελαν και προσδοκούσαν σε απευθείας συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε έντονος θυμός γι αυτό και από την πλευρά της Αστυνομίας έγινε ό,τι έπρεπε ώστε να αποτραπεί αυτή η επαφή.

Το γεγονός ωστόσο ότι η μερίδα των οπαδών δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους αρχηγούς της ομάδας, όπως και ζήτησε, είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσει εκ νέου στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για μια νέα προσπάθεια κουβέντας μαζί τους. Γεγονός το οποίο είναι λογικό να έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της Ένωσης. Κανονικά, το πρόγραμμα προέβλεπε προπόνηση σήμερα (Κυριακή 15/5) στα Σπάτα, ωστόσο δεν αποκλείεται είτε αυτή να ακυρωθεί, είτε να μετατεθεί στο ΟΑΚΑ.

Ανοιχτό είναι επίσης το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κανονικά η προπόνηση στα Σπάτα, υπό την επίβλεψη αστυνομικής δύναμης, όπως έχει συμβεί κάμποσες φορές στη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας, υπό το φόβο πρόκλησης επεισοδίων. Δεν αποκλείεται επίσης, εφόσον η κατάσταση είναι ήρεμη και οπαδοί της ΑΕΚ μεταβούν στο προπονητικό κέντρο, να υπάρξει συζήτηση με τους παίκτες. Όλα αυτά, τούτη την ώρα, είναι στον αέρα και υπό συζήτηση.

Οι παίκτες αποχώρησαν τα ξημερώματα από το αθλητικό κέντρο της ομάδας με την ενημέρωση ότι θα ειδοποιηθούν σήμερα για το που, τι ώρα και αν θα γίνει προπόνηση. Όμως γενικότερα, οι άνθρωποι της Ένωσης αντιλαμβάνονται ότι έχουν μπροστά τους ένα πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο διήμερο, καθώς την Τρίτη η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας, το οποίο δεν προσφέρεται για κάτι περισσότερο από την εκδήλωση δυσαρέσκειας των φίλων της ομάδας γι αυτό που συνέβη φέτος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ