ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οπαδοί της Ένωσης στα Σπάτα

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αδυναμία πρόκρισης στα προκριματικά του Conference League τη νέα σεζόν προκάλεσε την έντονη οργή των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στα Σπάτα για να αποδοκιμάσουν την αποστολή μετά την οδυνηρή ήττα από τον Άρη.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", παρότι προηγήθηκε 2-0 στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να χαθεί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η απογοήτευση είναι τεράστια στις τάξεις των φίλων της Ένωσης, με περίπου 150 οπαδούς να πηγαίνουν στα Σπάτα το βράδυ της Κυριακής για να αποδοκιμάσουν την αποστολή που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη.

Οι οπαδοί θέλησαν να ζητήσουν εξηγήσεις για την αποτυχία, αλλά δεν ήρθαν σε επαφή με τους παίκτες, καθώς στα Σπάτα είχε βρεθεί από νωρίς μία διμοιρία των ΜΑΤ για να ελέγξει την κατάσταση.

Μάλιστα, νωρίτερα περίπου 70 οπαδοί βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες, αλλά και πάλι δεν ήρθαν σε επαφή μαζί τους, καθώς το πούλμαν τους παρέλαβε από την πίστα του αεροδρομίου.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ