ΑΕΚ

Σαβέβσκι: "Κόσμημα το προπονητικό"

Σαβέβσκι: "Κόσμημα το προπονητικό"
σαβεβσκι

Κόσμημα χαρακτήρισε ο Σαβέβσκι το προπονητικό κέντρο που πρόκειται να φτιάξουν οι κιτρινόμαυροι

Ο Σαβέβσκι σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ αναφορικά με το προπονητικό κέντρο υπογράμμισε χαρακτηριστικά: "Είναι κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δέκα χρόνια. Μόνο κάποιος που έχει δικό του προπονητικό κέντρο μπορεί να καταλάβει την αξία που έχει για την ομάδα. Γενικά τα τελευταία χρόνια υπήρξε ταλαιπωρία λόγω της έλλειψης του προπονητικού κέντρου.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το δικό σου σπίτι και να μπορείς εκεί να δουλέψεις με τις ακαδημίες για να παράγεις νέους παίκτες. Από την άλλη όμως, είτε έχεις είτε δεν έχεις, παίκτες προσπαθείς να βγάλεις.

Σημαίνει πολλά. Κατ΄ αρχάς έχεις ένα κύρος παραπάνω σαν ομάδα. Είναι το δικό σου κόσμημα, μπορείς να υπερηφανεύεσαι γι΄ αυτό".







Όσο για τον ΜVP του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Βασίλη Πλιάτσικα, τόνισε: "Ακόμα δεν έχουμε δει το έργο μέχρι το τέλος. Ο Βασίλης είναι 20 χρόνων παιδί και έχει ακόμα ολόκληρη καριέρα μπροστά του. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι καριέρες έχουν τελειώσει και πρόωρα σε κάποιες περιπτώσεις.

Είναι σημαντικό το ότι κλήθηκε στην εθνική ανδρών, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι σημαντικό προσόν η ψυχική αντοχή για έναν αθλητή. Να μπορεί να ξεπερνά τις τυχόν αδικίες από τον προπονητή του. Οφείλουμε να πιστεύουμε στα ταλέντα της Ελλάδας και να μην ψάχνουμε συνεχώς τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Το ότι βγήκε ένας Παπασταθόπουλος και μέσα σε έναν χρόνο πουλήθηκε σε ομάδα του εξωτερικού με ένα αρκετά μεγάλο ποσό μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα. Αυτό πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε ότι οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.

Έτσι, με τα νέα αθλητικά κέντρα θα μπορέσουμε να δουλέψουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο και να δημιουργήσουμε πιο ανταγωνιστικούς Έλληνες παίκτες".





TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ