EUROPA LEAGUE

Σαραγόσα-Άρης 2-1

Σαραγόσα-Άρης 2-1
Άρης

Ο Άρης πήρε την πρόκριση στους ομίλους του κυπέλλου UEFA, παρά την ήττα του από τη Σαραγόσα με 2-1

Ο Χαβίτο, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, πέτυχε στο 62' το "χρυσό" εκτός έδρας γκολ των Θεσσαλονικέων, ενώ για τους Ισπανούς σκόραραν οι Ολιβέιρα (20') και Σέρχιο Γκαρθία (72'). Στο πλευρό του Άρη, να σημειωθεί, πως στάθηκαν 1.500 οπαδοί του.
Η Σαραγόσα προηγήθηκε στο εικοσάλεπτο, ο Άρης, όμως, είχε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει και να μην απωλέσει την ψυχραιμία του, ακόμα και όταν βρέθηκε να υπολείπεται εκ νέου στο σκορ.

Ελέγχοντας το κέντρο, οι Ισπανοί φάνηκαν δραστήριοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Ντ΄Αλεσάντρο, ως επί το πλείστον, να τροφοδοτεί συμπαίκτες του για να σκοράρουν. Όπως έγινε στο 9' και στο 13', αλλά τόσο η κεφαλιά του Θαπατέρ, όσο και το σουτ του Αϊμάρ, αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο. Σε αυτό το διάστημα, ο Άρης είχε τρία σουτ με τον Νάτσο Γκαρσία (7', 15', 18'), τα οποία έφυγαν άουτ.

Στο 20', σε μία φάση που δεν "μύριζε" γκολ, ο Ολιβέιρα έπιασε το σουτ, η μπάλα έφυγε κάτω από τα πόδια του Αβραάμ Παπαδόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Χαλκιά.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς πάλεψαν να βρουν τα... πατήματά τους εντός του αγωνιστικού χώρου, δεν είχαν, όμως, ιδιαίτερη επιτυχία. Καλύτερη προσπάθειά τους καταγράφηκε η κεφαλιά (άουτ) στο 44' από τον Νάτσο Γκαρσία, ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Αουρέλιο.

Η Σαραγόσα μπορεί να μην απείλησε ουσιαστικά ως το ημίχρονο, κατέφερε, όμως, να κρατήσει τον έλεγχο στα χέρια της. Επέστρεψε, δε, με... άγριες διαθέσεις από τα αποδυτήρια, θέλοντας προφανώς να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Άρης, όμως, ήταν αυτός που χαμογέλασε!

Στο 50', ο Αϊμάρ "σημάδεψε" το δοκάρι, δώδεκα λεπτά, ωστόσο, αργότερα ο νεοεισελθείς Χαβίτο, από τα δεξιά με δυνατό σουτ νίκησε τον Θέσαρ και ισοφάρισε (1-1). Γκολ που συνέβαλε στο να αποκτήσει εξαιρετικό ρυθμό το παιχνίδι, με τους Ισπανούς να βρίσκονται, κατά το πλείστον, στα καρέ του Χαλκιά.

Αποτέλεσμα ήταν στο 72' ο Σέρχιο Γκαρθία, από το ύψος της μικρής περιοχής, να στείλει εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα του Άρη (2-1).

Ένα λεπτό αργότερα, ο Λουσέν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει, αλλά ο Χαλκιάς έδιωξε με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ. Στην πίεση της Σαραγόσα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε με αλλαγές για την ενίσχυση της άμυνας, δίνοντας θέση στο γήπεδο στους Κουλουχέρη, Βανγκέλι και πήρε αυτό που ήθελε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαραγόσα (Βίκτορ Φερνάντεθ): Θέσαρ, Κουαρτέρο (65' Γκάμπι), Χουανφράν, Φερνάντεθ, Λουσέν, Αγιάλα, Θαπατέρ, Αϊμάρ, Ντ' Αλεσάντρο, Μιλίτο, Ολιβέιρα (60' Σέρχιο Γκαρθία).

Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (58' Χαβίτο), Σιστόν (88' Βανγκέλι), Ίβιτς, Κόκε (81' Κουλουχέρης).

Διαιτητής: Στιούαρτ Ντούγκαλ (Σκωτία)

Βοηθοί διαιτητή: Μάρτιν Κράιανς (Σκωτία), Κρις Γιάνγκ (Σκωτία)

Τέταρτος διαιτητής: Κρις Μπόιλ (Σκωτία)

Κίτρινες κάρτες: Λουσέν, Σέρχιο Γκαρθία, Φερνάντεθ (Σαραγόσα), Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Νεμπεγλέρας (Άρης)

Κόκκινες κάρτες: -


































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ