PREMIER LEAGUE

Σαουθάμπτον - Σέφιλντ 3-0: Τρίτη θέση με τριάρα για τους αγίους


Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν γκολ τους σε αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League
Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν γκολ τους σε αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League NAOMI BAKER/POOL VIA AP

Η Σαουάμπτον έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιντε επικρατώντας άνετα με 3-0, για να σκαρφαλώσει έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (VIDEO).

Μία εβδομάδα μετά το τρίποντο στην έδρα της Μπράιτον με ανατροπή, η Σαουθάμπτον πανηγύρισε νέα νίκη, αυτή τη φορά πιο εύκολα και άκοπα, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να αδυνατεί να της προβάλλει αντίσταση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League και τους αγίους να κλείνουν το ματς με τρία γκολ στο ενεργητικό τους και κανένα παθητικό.

Ο Άνταμς στο 34' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ και ο Άρμστρονγκ στο 62' έγραψε το 2-0, με το τελικό σκορ στο "Σεντ Μέρις" να διαμορφώνεται επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου από τον Ρέντμοντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαουθάμπτον έφτασε στους 23 πόντους προσπερνώντας την Τσέλσι (22), με την Σέφιλντ από την πλευρά τους να είναι μόλις η τέταρτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που δεν κατάφερε να μαζέψει πάνω από έναν βαθμό στις 12 πρώτες αγωνιστικές, μετά από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1930-31), Νιου Μπράιτον (1931-32) και Νιούπορτ Κάουντι (1970-71).

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Μπέντναρεκ, Βέστεργκααρντ, Μπέρτραντ, Άρμστρονγκ, Γουόλκοτ (80' Ρέντμοντ), Ρομέου (86' Ντιαλό), Γουόρντ-Πράουζ, Ινγκς, Άνταμς (84' Ενλουντουλού)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ (70' Μουσέ), Ίγκαν, Τζαγκιέλκα, Μπάλντοκ, Μπέργκε, Αμπαντού, Φλεκ, Στίβενς, ΜακΜπέρνι (48' ΜακΓκόλντρικ), Σαρπ (60' Μπριούστερ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Λιντς - Γουέστ Χαμ 1-2 (6' πεν. Κλιχ / 25' Σούτσεκ, 80' Ογκμπόνα)

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Γουλβς - Άστον Βίλα 0-1 (90+4' Ελ-Γκάζι)

Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ 2-1 (1' Αλμιρόν, 82' Γκέιλ / 51' Φέρλονγκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Έβερτον - Τσέλσι 1-0 (22' πεν. Σίγκουρντσον)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Σαουθάμπτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0 (34' Άνταμς, 62' Άρμστρονγκ, 83' Ρέντμοντ)

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ (16:15)

Φούλαμ - Λίβερπουλ (18:30)

Άρσεναλ - Μπέρνλι (21:15)

Λέστερ - Μπράιτον

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ