ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουλβς - Άστον Βίλα 0-1: Τρίποντο για τους βίλανς με πέναλτι στο 94'

O Ντανιέλ Ποντένσε προσπαθεί να αποφύγει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες σε αναμέτρηση της Γουλβς με την Άστον Βίλα για την Premier League
O Ντανιέλ Ποντένσε προσπαθεί να αποφύγει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες σε αναμέτρηση της Γουλβς με την Άστον Βίλα για την Premier League CATHERINE IVILL/POOL VIA AP

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Γουλβς πανηγύρισε η Άστον Βίλα, με την ομάδα του Ντιν Σμιθ να παίρνει το τρίποντο χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελ-Γκάζι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (VIDEO).

H Άστον Βίλα παρουσιάζεται σούπερ αποτελεσματική εκτός έδρας στη φετινή Premier League και το απόγευμα του Σαββάτου φρόντισε να συνεχίσει σε αυτό επιτυχημένο μονοπάτι καθώς επικράτησε 1-0 της Γουλβς στο "Μολινιού" και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της στις πέντε μέχρι στιγμής εξορμήσεις της.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και στο 85' η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ βρέθηκε σε μειονεκτική θέση όταν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντόουγκλας Λουίς για φάουλ στον Ντανιέλ Ποντέντσε και αποβλήθηκε, με τους βίλανς ωστόσο να είναι εκείνοι που κατάφεραν να πετύχουν το χρυσό γκολ.

Αυτό σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον ΜακΓκιν να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Σεμέδο και τον Ελ-Γκάζι να το μετατρέπει σε γκολ στο 94ο λεπτό.

Στο 90+5' έμεινε και η Γουλβς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουτίνιο, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει την Βίλα να ανεβαίνει στην 8η θέση και να προσπερνάει τους λύκους στην κατάταξη.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σεμέδο, Κόουντι, Σάις, Μάρσαλ, Ντεντόνκερ (80' Νέβες), Μουτίνιο, Ανταμά Τραορέ, Ποντένσε, Νέτο, Σίλβα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Ράμσεϊ (90+7' Νακάμπα), Λουίς, ΜακΓκιν, Μπερτράν Τραορέ (75' Ελ-Γκαζί), Γουότκινς, Γκρίλις

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Λιντς - Γουέστ Χαμ 1-2 (6' πεν. Κλιχ / 25' Σούτσεκ, 80' Ογκμπόνα)

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Γουλβς - Άστον Βίλα 0-1 (90+4' Ελ-Γκάζι)

Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Έβερτον - Τσέλσι (22:00)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Σαουθάμπτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (14:00)

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ (16:15)

Φούλαμ - Λίβερπουλ (18:30)

Άρσεναλ - Μπέρνλι (21:15)

Λέστερ - Μπράιτον

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ