ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Στο Ισραήλ δεν είναι τελικός"

Σάντος: "Στο Ισραήλ δεν είναι τελικός"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ζήτησαν μόνο νίκη στην αναμέτρηση με το Ισραήλ την Παρασκευή (2/9).

Χαμηλούς τόνους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με αντίπαλο το Ισραήλ την Παρασκευή (2/9) για την... πρόκριση στα τελικά του EURO 2012 κράτησαν ο Φερνάντο Σάντος και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο Σάντος αρνήθηκε ότι το ματς με το Ισραήλ έχει χαρακτήρα τελικού. Ο Πιλάβιος συνέστησε από την πλευρά του να... αφήσουμε κατά μέρους τα... κομπιουτεράκια.

" Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό που έρχεται. Ωστόσο, δεν θα έλεγα ότι έχει τον χαρακτήρα ενός τελικού. Υπάρχουν ακόμη τρία ματς. Έχουμε φτάσει στη πιο δύσκολη καμπή της διοργάνωσης και θέλουμε να είμαστε παρόντες στην τελική φάση του Euro 2012. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα ματς, όχι μόνο σε αυτό της Παρασκευής. Οι παίκτες μας είναι προετοιμασμένοι για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι", δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας με προορισμό το Ισραήλ.

Ο κ.Πιλάβιος πρόσθεσε " η εθνική είναι έτοιμη για τα δύο παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία, που είναι κρίσιμα και αποφασιστικά για την πρόκριση. Πρέπει να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να φτάσουμε στο στόχο μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γυρίσουμε χαρούμενοι και από τα δύο αυτά ταξίδια. Να αφήσουμε τα κομπιουτεράκια και να κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα θα παίξει στο Ισραήλ για τη νίκη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ