ΙΝΤΕΡ

Σανέτι: "Ο Μπάτζο είναι ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει, μετά οι Ζιντάν, Γκιγκς και Μέσι"

Ο θρυλικός παλαίμαχος μπακ της Ίντερ και νυν αντιπρόεδρος της ομάδας, Χαβιέρ Σανέτι | 18 Νοεμβρίου 2014
Ο θρυλικός παλαίμαχος μπακ της Ίντερ και νυν αντιπρόεδρος της ομάδας, Χαβιέρ Σανέτι | 18 Νοεμβρίου 2014 @2014 GIUSEPPE ARESU/AP IMAGES

Ο Χαβιέρ Σανέτι θυμήθηκε την εποχή που διέπρεπε στα γήπεδα με τη φανέλα της Ίντερ και αναφέρθηκε στη φιλία που ανέπτυξε με τον θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ενώ εκθείασε τον "θεϊκό κοτσιδάκια" των ιταλικών γηπέδων, Ρομπέρτο Μπάτζο.

Οι παίκτες που έχουν κερδίσει τον τίτλο "σημαία" για κάποια ομάδα και ταυτόχρονα έχουν ξεχωρίσει για την ποδοσφαιρική αξία τους είναι πολύ λίγοι και σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται ο Χαβιέρ Σανέτι, έχοντας φορέσει για 19 ολόκληρα χρόνια (1995-2014) τη φανέλα της Ίντερ.

Πλέον, ο Αργεντινός θρύλος συνεχίζει στους νερατζούρι με την ιδιότητα του αντιπροέδρου, ωστόσο το παρελθόν του δεν το ξεχνάει και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των Μιλανέζων επανέφερε στη μνήμη του θύμησες από δύο μεγάλες μορφές του calcio: τους Πάολο Μαλντίνι και Ρομπέρτο Μπάτζο.

"Θαύμαζα πάντα τον Πάολο Μαλντίνι: ήταν ένα άτομο που απέπνεε σεβασμό. Αντιμετώπισε ο ένας τον άλλο σε πάρα πολλά ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν και υπερασπιζόταν τη φανέλα που φορούσε ακριβώς με τον τρόπο που το έκανα εγώ.

Με αυτόν παραμένει μία μεγάλη φιλία", δήλωσε για τον νυν τεχνικό διευθυντή των ροσονέρι, ενώ για τον Μπάτζο είπε με νόημα: "Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει πρέπει να είναι ο Ρομπέρτο Μπάτζο.

Δεν ήταν ποτέ εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Έπειτα ακολουθούν οι Ζιντάν, Ράιαν Γκιγκς και Λιονέλ Μέσι".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ