ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ανανέωσαν στο... παρά ένα οι Μαλντίνι και Μασάρα

Ο θρυλικός παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι
Ο θρυλικός παλαίμαχος άσος και νυν τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι AP IMAGES

Η Μίλαν θα συνεχίζεται να στηρίζεται στο πετυχημένο δίδυμο των Μαλντίνι και Μασάρα και τα επόμενα χρόνια, με τον τεχνικό και ποδοσφαιρικό διευθυντή των ροσονέρι να δίνουν τα χέρια με το σύλλογο λίγο πριν από την εκπνοή των συμβολαίων τους.

Μετά από αρκετά χρόνια που έχασε αρκετή από τη λάμψη της και δεν ήταν σε θέση να διεκδικεί καν το σκουντέτο, η Μίλαν στάθηκε όρθια και έγινε άκρως ανταγωνιστική την τελευταία διετία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πρώτου μετά από 11 χρόνια.

Εξέχοντα ρόλο σε αυτό το επίτευγμα των ροσονέρι έπαιξαν οι Πάολο Μαλντίνι και Φρέντερικ Μασάρα, έχοντας το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και του ποδοσφαιρικού διευθυντή αντίστοιχα, και το φινάλε του Ιουνίου βρήκε το απολύτως επιτυχημένο δίδυμο να δίνει τα χέρια με τους Μιλανέζους για τη συνέχιση της θητείας τους.

Με τα συμβόλαιά τους να λήγουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (30/6) και τη συμφωνία να μην έχει έρθει τόσο καιρό, οι φίλοι της ομάδας κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα (οι δύο άνδρες ήθελαν να διαπραγματευτούν με τους καλύτερους δυνατούς όρους για εκείνους) ωστόσο ο πολυπόθητος λευκός καπνός βγήκε έστω και στο παρά ένα.

Για την ακρίβεια, λιγότερο από δύο ώρες από την εκπνοή των υπάρχοντων συμβολαίων, με τον Πάολο Μαλντίνι να εξέρχεται από τα γραφεία των Μιλανέζων και να παραδέχεται στους δημοσιογράφους που τον πολιόρκησαν πως επήλθε συμφωνία.

"Λύθηκαν τα πάντα. Ανανεώσαμε την τελευταία στιγμή αλλά το κάνάμε. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε ένα μέλλον με ακόμα περισσότερες νίκες.

Υπάρχει χρόνος, αργήσαμε λίγο αλλά θα καλύψουμε το χαμένο χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο θρύλος της Μίλαν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η συμφωνία τόσο του ίδιου (υπέγραψε) όσο και του Μασάρα (αναμένεται να το κάνει), θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ