SERIE A

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 0-0: Οι Γεβονέζοι μπλόκαραν τους μπιανκονέρι στο Λουίτζι Φεράρις

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Σαμπντόρια και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A. Ακυρώθηκε γκολ μέσω VAR για οφσάιντ του Ραμπιό στο 65'.

Η πρώτη απώλεια βαθμών από πλευράς Γιουβέντους στο νέο πρωτάθλημα είναι γεγονός, καθώς η Σαμπντόρια τής έστησε μπλόκο στο Λουίτζι Φεράρις, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους στις δύο εστίες. Στο έβδομο λεπτό Λερός έφτασε κοντά στο να σκοράρει από πολύ πλεονεκτική θέση, όμως ο Περίν και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ.

Η καλύτερη στιγμή για τη Γιουβέντους ήταν στο 15', όμως το δυνατό σουτ του Κουαδράδο εξουδετερώθηκε από τον Αουδέρο, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ωραία επέμβαση.

Οι μπιανκονέρι στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ραμπιό, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR. Ο Βλάχοβιτς έφυγε από αντικανονική θέση και μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, με τον Γάλλο μέσο να τη στέλνει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, όμως στο τελευταίο κομμάτι του ματς, οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Ο Ροβέλα στο 87' και ο Κουαλιαρέλα στο 90' βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά έστειλαν την μπάλα λίγο άουτ. Η Γιουβέντους έφτασε κοντά στο να κλέψει το ματς στις καθυστερήσεις, όμως ο Κόστις με ένα σκαστό σουτ ανάγκασε τον Αουντέρο σε εξαιρετική επέμβαση.

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεσίνσκι, Φεράρι, Κόλεϊ, Αουτζέλο, Βιέιρα, Λερίς, Ρινκόν, Σαμπιρί, Τζούριτσιτς, Καπούτο

Γιουβέντους: Περίν, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Σάντρο, Μακένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κουαδράδο, Βλάχοβιτς, Κόστιτς

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Τα highlights

Αταλάντα - Μίλαν 1-1

Νάπολι - Μόντσα 4-0

Ίντερ - Σπέτσια 3-0

Τορίνο - Λάτσιο 0-0

Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα 0-0

Σασουόλο - Λέτσε 1-0

Έμπολι - Φιορεντίνα 0-0

Μπολόνια - Βερόνα 1-1

Ρόμα - Κρεμονέζε 1-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ