ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Σάμιος: "Θέλουμε το Χαριλάου και παίκτες"

Σάμιος: "Θέλουμε το Χαριλάου και παίκτες"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του να χρησιμοποιήσει την έδρα του Άρη στη Superleague αλλά και τις μεταγραφές.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (27/10) στην εκπομπή του Libero 107.4 "Στο πέναλτυ" και τοποθετήθηκε σχετικά με το λόγο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να συζητήσει με τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρης για διάφορα θέματα που αφορούν στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο λόγος της επίσκεψής μου στην Θεσσαλονίκη ήταν η συνάντηση με την διοίκηση του Άρη γιατί μετά το φιλικό που είχαμε αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση. Ζητήσαμε λοιπόν τους πρώτους αγώνες λόγο ενώς προβλήματος που υπάρχει στο γήπεδό μας και το οποίο ανακατασκευάζεται για να πληρεί τις προϋποθέσεις της Super League να τους δώσουμε στο Χαριλάου. Η διοίκηση του Άρη είπε πως αν δεν συμπίπτουν οι μεταξύ μας αγώνες θα μπορέσει να μας το παραχωρήσει. Επίσης ζητήσαμε και παίκτες ούτως ώστε να τους πάρουμε δανεικούς".

Για το "οχι" που είπε ο Τσέζαρεκ: "Ο Τσέζαρεκ αρνήθηκε αλλά έχει ακόμα χρόνο να το ξανασκεφτεί. Αυτό που ξέρω πάντως είναι πως οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα, θα πάρουν ευκαιρίες και θα τους συμπεριφερθούν σαν επαγελματίες ποδοσφαιριστές".

Για το αν ο Άρης είναι θετικός: "Όταν μια ομάδα έχει πολλούς παίκτες και θέλει αυτοί που δεν θα πάρουν πολλές ευκαιρίες να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους τους δίνει δανεικούς. Επίσης θέλουμε τον Νάτσο Γκαρσία. Βέβαια στην ουσία θέλουμε πολλούς παίκτες σε διάφορες θέσεις και ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσουμε για διάφορους παίκτες και όχι συγκεκριμένα".

Στην συνέχεια ο κ. Σάμιος πρόσθεσε: "Έκανα και με τον ΠΑΟΚ με συνάντηση σήμερα. Να πω πως εγώ θέλω νέα παιδιά και κυρίως Έλληνες, που δεν θα παίξουν πολύ σε αυτές τις ομάδες και σε μας έχουν την ευκαιρία να "ψηθούν". Συναντήθηκα λοιπόν με τον κ. Κων/νιδη και ζήτησα την έδρα του ΠΑΟΚ εφόσον δεν καρποφωρήσει το θέμα με τον Άρη.

Εμείς θέλουμε μια έδρα κοντά στην Δράμα και από την στιγμή που της Καβάλας είναι σε άθλια κατάσταση στραφήκαμε εδώ. Και επειδή του Ηρακλή είναι και αυτό "χαλια" μας μένουν του Άρη και του ΠΑΟΚ.Υπάρχει μάλιστα καλή διάθεση και από τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου".

Για το αν ζήτησε παίκτες από τον ΠΑΟΚ:

"Ζήτησα κάποιους παίκτες από τον κ. Κων/νιδη και αυτός είπε πως θα μιλήσει με την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αν υπάρχουν παίκτες που "δεν χρειάζονται" θα δωθούν δανεικοί".

Για το ποιους θα ήθελε: "Θα ήθελα πολύ τον Παπάζογλου και τον Γιάννου".

Για συζητήσεις με άλλους ποδοσφαιριστές: "Μιλάμε με τον Καρντόζο, ενώ έχουμε συμφωνήσει με τους Ρόκα, Ψυχογιό και Κάσιο".

Για την περιπέτεια με τα στημένα: "Από τότε που ανέλαβα την Δόξα Δράμας όλο στα δικαστήρια είμαι. Για την τελευταία περιπέτεια όσες ομάδες παίξαν με την Ηλιούπολη κλήθηκαν σε απολογία. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα και έτσι όλα έληξαν εκεί".

Για το αν θα πηγαίνει στα συμβούλια της Super League: "Θα πηγαίνω σε όλα τα συμβούλια της Super League και αυτό γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλω να είμαι κοντά στις εξελίξεις".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ