ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Σαλιχάμιτζιτς για Λεβαντόβσκι: "Μιλήσαμε μαζί του για όσα είπε, πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι © 2022 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αποκάλυψε πως η διοίκηση μίλησε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί αποχώρησης από την ομάδα, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν όλες οι πλευρές.

"Κάτι έχει πεθάνει μέσα μου για την Μπάγερν, εξέτασα μόνο την πρόταση της Μπαρτσελόνα", είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος έχει κάνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από το Μόναχο.

Ο Πολωνός σταρ θέλει να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, όμως η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει ακόμα να έρθει σε συμφωνία με τους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με την Bild, ο 33χρονος έχει ήδη plan B', αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μείνει στην Μπάγερν. Η εναλλακτική ακούει στο όνομα Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Από την άλλη, στον γερμανικό σύλλογο προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πράγματα, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, να τονίζει ότι ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν οι δύο πλευρές.

"Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ. Νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα τώρα Συζητήσαμε για τις δημόσιες δηλώσεις του και ότι πρέπει όλοι να ηρεμήσουμε".

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ