ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Equipe: "Θέλει και Λεβαντόβσκι η Παρί"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο Champions League | 12 Απριλίου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν, με την Παρί Σεν Ζερμέν να τον έχει βάλει στο στόχαστρο σύμφωνα με την Equipe.

Ο πρώτος στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν επετεύχθη, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε δεκτή την πρόταση της ομάδας και ανανέωσε. Ο δεύτερος στόχος της ομάδας είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Equipe αποκάλυψε ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ακόμα έναν μεταγραφικό στόχο και αυτός ακούει στο όνομα, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο Πολωνός σταρ κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να αποχωρήσει από την Μπάγερν το φετινό καλοκαίρι, με τους Βαυαρούς από την άλλη να προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την απόκτησή του, όμως οι Παριζιάνοι είναι αποφασισμένοι να μπουν "σφήνα".

Η Παρί ονειρεύεται μία ομάδα αστέρων, στην οποία ο Λεβαντόβσκι έχει ξεκάθαρα θέση. Ωστόσο, όπως αναφέρει η πηγή η υπόθεσή του είναι αρκετά περίπλοκη.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ