ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάλιακας: "Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό διάλεξα τη Ζανκτ Πάουλι"

Ο Μανώλης Σάλιακας
Ο Μανώλης Σάλιακας FC ST. PAULI TV

Ο Μανώλης Σάλιακας παραχώρησε στο κανάλι της Ζανκτ Πάουλι στο Youtube και αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει στη γερμανική ομάδα, αλλά και στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

Ο Μανώλης Σάλιακας, ύστερα από μία επιτυχημένη διετία στον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι. Ο 25χρονος αμυντικός έχει αρχίσει πολύ καλά το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, καθώς στο πρώτο φιλικό της ομάδας του μίλησε τρεις ασίστ.

Ο Έλληνας διεθνής ακραίος αμυντικός ανέφερε σε συνέντευξή του στο κανάλι της ομάδας ότι ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής είναι μαχητής μέσα στο γήπεδο και επέλεξε τη Ζανκτ Πάουλι γιατί του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο παίζει εκείνη ως ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Σάλιακας στο επίσημο κανάλι της Ζανκτ Πάουλι: "Το ποδόσφαιρο για μένα είναι η ζωή μου. Αυτό επέλεξα να κάνω από μικρός, το επέλεξα γιατί μου αρέσει να είμαι κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος στη δουλειά μου. Μου αρέσει να βγάζω πάθος γι' αυτό που κάνω.

Ο μπαμπάς μου από μικρός με πήγαινε να βλέπω ποδόσφαιρο. Έπαιζε μπάλα ερασιτεχνικά και πήγαινα και τον έβλεπα. Μου αρέσει να είμαι μαχητής μέσα στο γήπεδο και να παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό επέλεξα τη Ζανκτ Πάουλι, της αρέσει να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο.

Η οικογένειά μου, μού έμαθε να είμαι ευγενικός, να δουλεύω σκληρά να μην τα παρατάω ποτέ και να μεταδίδω θετική ενέργεια. Η Ζανκτ Πάουλι είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στη Γερμανία σε όλον τον κόσμο. Έχω λάβει πολλά θετικά μηνύματα από τους Έλληνες που υποστηρίζουν την ομάδα, μου έκανε δώρο το club της ομάδας στα Χανιά. Ευελπιστώ να τους κάνω περήφανους.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καταπληκτική. Με έκαναν να νιώσω κατευθείαν σαν το σπίτι μου. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση να δουλέψω για να πετύχω μαζί με τους συμπαίκτες μου τον στόχο της ομάδας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ