ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σάλιακας: "Δεν πανηγύρισα το γκολ, γιατί σέβομαι το ψωμί που τρώω"

SUPER LEAGUE /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μανώλης Σάλιακας δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία και αυτό διότι σέβεται το ψωμί που τρώει, μιας και αγωνιζόταν στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστεψε στα τρίποντα, καθώς νίκησε τη Λαμία 1-0 στο Πανθεσσαλικό, χάρη στον κεραυνό του Σάλιακα στο 54ο λεπτό και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ. Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε και αυτό διότι σέβεται το ψωμί που τρώει, όπως ανέφερε ο ίδιος.

"Έπαιζα πριν από δύο χρόνια στη Λαμία, με είχαν φιλοξενήσει οι άνθρωποί της κι εγώ σέβομαι το ψωμί που τρώω", τόνισε ο Σάλιακας, ενώ για την τωρινή ομάδα του ανέφερε: "Το πιστεύαμε ότι θα κάνουμε καταπληκτική χρονιά. Το πρωτάθλημα είναι όμως σκληρό και δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί. Μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε απέναντι σε κάθε ομάδα".

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ