SERIE A

Σαλερνιτάνα - Γιουβέντους 0-2: Χαμόγελα ύστερα από καιρό

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το γκολ ισοφάρισης στο ντέρμπι με την Ιντερ
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Ιντερ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους άφησε πίσω της τις ήττες από Τσέλσι και Αταλάντα και την υπόθεση απάτης στην οποία πρωταγωνιστεί και επικράτησε με 2-0 της Σαλερνιτάνα για τη Serie A.

Η Γιουβέντους προερχόταν από τη συντριβή στο Champions League κόντρα στην Τσέλσι, την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα και την αποκάλυψη ότι τελεί υπό έρευνα για υπόθεση απάτης μέσω της μεταγραφικής δραστηριότητάς της τα τελευταία χρόνια. Η νίκη 2-0 επί της Σαλερνιτάνα στο "Αρέκι" ήταν βάλσαμο για τη Γηραιά Κυρία, έστω κι αν ήρθε απέναντι στους ουραγούς της Serie A έπειτα από 15 αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι από την πρώτη στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχαν να ανησυχούν για τον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος ήταν τραυματίας. Στο 21ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με βολίδα του Πάουλο Ντιμπάλα και στη συνέχεια είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Το έκαναν αρκετά αργότερα με τον Άλβαρο Μοράτα, με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μοράτα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ντιμπάλα γλίστρησε στην εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα ψηλά.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Τα highlights

Αταλάντα - Βενέτσια 4-0

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 3-1

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ