ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι © 2016 MATTHIAS SCHRADER, FILE / AP IMAGES

Η εισαγγελία του Τορίνο έχει ανοίξει έρευνα για τη Γιουβέντους για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής, Φάμπιο Παράτιτσι, που τώρα βρίσκεται στην Τότεναμ, ερευνώνται για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η αρμόδια Αρχή επισκέφθηκε την Παρασκευή (26/11) τα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα. Συγκεκριμένα ερευνώνται στοιχεία από το 2019 έως το 2021.

Μάλιστα, η εισαγγελία του Τορίνο έχει ανοίξει φάκελο και έχει στο μικροσκόπιο της τα κεφαλαιακά κέρδη της ομάδας της Serie A. Τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως, τα ψευδή λογιστικά στοιχεία αφορούν σε κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

"Από σήμερα το απόγευμα με εντολή της Εισαγγελίας, πραγματοποιούνται έρευνες στα γραφεία της Γιουβέντους στο Τορίνο και στο Μιλάνο. Οι αρμόδιες Αρχές έλαβαν οδηγίες να τεκμηριώσουν και να βρουν στοιχεία σχετικά με τις οικονομικές δηλώσεις της εταιρίας κατά τα έτη 2019 έως 2021, που αφορούν τόσο την αγορά όσο και την πώληση δικαιωμάτων παικτών και την κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων. Επί του παρόντος, η έρευνα στοχεύει στη διαπίστωση του εγκλήματος των ψευδών στοιχείων στην έκδοση τιμολογίων για ανύπαρκτες συναλλαγές" αναφέρει το δελτίο Τύπου της εισαγγελίας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ