ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ρούτσης: "Είναι μια παρωδία"

Ρούτσης: "Είναι μια παρωδία"
INTIME SPORTS

Ο μέσος της Δόξας Δράμας, Χρήστος Ρούτσης, μίλησε το Sport24.gr, για το ματς με τον Διαγόρα και την συνέχεια της διαδικασίας των πλέϊ οφ της Football League

Ως μια παρωδία χαρακτήρισε την όλη διαδικασία των πλέϊ οφ της Football League ο Χρήστος Ρούτσης. Ο αμυντικός μέσος της Δόξας Δράμας, μίλησε στο Sport24.gr , για το πρώτο ματς με τον Διαγόρα, αλλά και για την συνέχεια των αγώνων διαβάθμισης.

Ο Ρούτσης τόνισε χαρακτηριστικά, πως οι αγώνες δεν έπρεπε να γίνουν καθώς είναι αδύνατο οι παίκτες να αγωνίζονται κάθε δύο ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Ρούτσης στο Sport24.gr:

Για τον αγώνα με τον Διαγόρα: " Από τις παραλίες και μετά από 1,5 μήνα χωρίς προπόνηση μαζευτήκαμε και δώσαμε ότι μπορούσαμε για να πάρουμε τη νίκη. Είναι αδύνατο να παίξεις πλέϊ οφ κάθε δύο ημέρες και αυτό το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Κατεβήκαμε μόνο και μόνο να παίξουμε για να τιμήσουμε την φανέλα της Δόξας. Ξεκινήσαμε κάτι το περασμένο καλοκαίρι σαν ομάδα και θέλαμε να το τελειώσουμε με ωραίο τρόπο".

Για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ: " Με όσες δυνάμεις έχουμε θα παίξουμε. Αν μπορέσουμε φυσικά να παίξουμε. Μην ξεχνάμε πως είμαστε μόνο 12 παίκτες και υπάρχουν ήδη μικροπροβλήματα από το ματς με τον Διαγόρα".

Για την διαδικασία των πλέϊ οφ: " Είναι παρωδία αυτό που γίνεται. Αυτόν τον καιρό δεν έπρεπε να γίνουν αυτά τα ματς και κανονικά τώρα θα έπρεπε να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Δεν έχω λόγια".

Τέλος, σε ό,τι αφορά σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν (σ.σ. ακούστηκε πως έχει συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό), ο Χρήστος Ρούτσης είπε: " Δεν έχω ακόμη κάτι το χειροπιαστό. Ας περιμένουμε να τελειώσουν τα πλέϊ οφ και μετά βλέπουμε".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ