ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ρουμπιάλες: Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ανακοίνωσε ότι δεν παίζει ξανά στην εθνική Ισπανίας μετά τις δηλώσεις του προέδρου

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας
Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας @ 2022 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο 30χρονος Ισπανός φορ της Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας, με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί ξανά για την εθνική Ισπανίας αν δεν υπάρξουν αλλαγές μετά από όσα συνέβησαν στο ΔΣ της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας και της μη παραίτησης του Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν ενέδωσε στις πιέσεις για να παραιτηθεί και στη συνέλευση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν φίλησε την Τζένιφερ Ερμόσο.

Αρκετοί άνθρωποι του ισπανικού ποδοσφαίρου αντέδρεσαν στην απόφαση του Λουίς Ρουμπιάλες, με τον Ισπανό φορ της Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας να γνωστοποιεί την πρόθεσή του να μην παίξει ξανά για την εθνική Ισπανίας, αν συμπεριληφθεί στις κλήσεις και φυσικά αν δεν υπάρξουν αλλαγές.

Οι αναρτήσεις του Μπόαρχα Ιγκλέσιας:

"Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος. Ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος δεν νιώθω να με αντιπροσωπεύει από όσα συνέβησαν σήμερα. Το βρίσκω που συνεχίζουν να πιέζουν και να επικεντρώνονται σε έναν συνάδελφο.

Το να φορέσω τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας είναι από τα σπουδαιότερα πράγματα που συνέβησαν στην καριέρα μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι στις επιλογές ξανά, αλλά αποφάσισα να μην αγωνιστώ στην εθνική ομάδα μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και αυτού του είδους οι πράξεις να παραμένουν ατιμώρητες.

Για ένα πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και αξιοπρεπές ποδόσφαιρο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιγκλέσιας στις αναρτήσεις του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ