ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανατροπή με Ρουμπιάλες: Δεν παραιτήθηκε από την προεδρία της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες
Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες © 2019 AMR NABIL / AP IMAGES

Τα Μέσα της Ισπανίας παρουσιάζαν τον Λουίς Ρουμπιάλες έτοιμο να παραιτηθεί από την προεδρία της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας μετά το σκάνδαλο με το φιλί του στην Ερμόσο, ωστόσο ο Ισπανός ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει από την καρέκλα του.

Ανατροπή είχαμε στη σημερινή (25/08) συνεδρίαση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσίαζαν τον Λουίς Ρουμπιάλες ως έτοιμο για να παραιτηθεί μετά τις πιέσεις που δέχθηκε ακόμα και από τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσες, ωστόσο ο ίδιος στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου απολογήθηκε για τη χειρονομία που έκανε ενώ ήταν στην εξέδρα, στην οποία έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Για το φιλί με την Τζένιφερ Ερμόσο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έγινε με τη συναίνεσή της, ενώ έκανε λόγο για "δολοφονία χαρακτήρα".

"Ήταν αυθόρμητο, αμοιβαίο και συναινετικό. Έχω μια εξαιρετική σχέση με όλες τις παίκτριες και είχαμε πολύ τρυφερές στιγμές σε αυτή τη συγκέντρωση.

Τη στιγμή που εμφανίστηκε η Τζένι, με σήκωσε από το έδαφος και όταν με άφησε αγκαλιαστήκαμε και της είπα, «ξέχασε το πέναλτι ήσουν φανταστική στο Μουντιάλ» και μου είπε ότι μου έκανε κρακ, της είπα λίγο και τότε συνέβη. Δεν καταλαβαίνω καλά τη δήλωση. Εδώ δεν προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη, κάνουν έναν κοινωνικό φόνο", ανέφερε μεταξύ άλλων για το φιλί.

"Ήρθε η ώρα να πω κάτι. Έκανα λάθος και δεν ήταν η στιγμή να κάνω αυτή τη χειρονομία. Είναι αρκετά σοβαρό να φύγω, αφού έκανα την καλύτερη διαχείριση στο ισπανικό ποδόσφαιρο; Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκεται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Δεν πρόκειται να παραιτωθώ. Τι έκανα; Θα με κάνει να αποχωρήσω αυτό; Θα παλέψω μέχρι το τέλος", ήταν η στιγμή που ανακοίνωσε ότι δεν παραιτείται.

Μάλιστα ο Ρουμπιάλες δεν έμεινε μόνο εκεί. Στην ομιλία του αποκάλυψε ότι προτείνει νέο συμβόλαιο στον προπονητή της εθνικής γυναικών της Ισπανίας μέχρι το 2027, αλλά και την πρόθεση της ομοσπονδίας να διεκδικήσει τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2030.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ