ΟΦΗ

Ρουμπάκης: "Θα σωθούμε"

Ρουμπάκης: "Θα σωθούμε"
ρουμπακης

Την υπόσχεση του ότι ο ΟΦΗ θα σωθεί την φετινή σεζόν έδωσε ο Μανώλης Ρουμπάκης στον κόσμο της ομάδας

Ο 30χρονος μέσος μίλησε στην "InPress" και δήλωσε την πίστη του πως η ομάδα του θα σωθεί, κατηγόρησε την διαιτησία για άδικα σφυρίγματα, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως αν η ομάδα του έχει και λίγο τύχη, μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά η συνέντευξη:
Φέτος ο ΟΦΗ δεν τα πάει καλά και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Τι νομίζεις πως φταίει; " Φταίνε όλοι και όλα! Πρέπει να αλλάξουν όλα. Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να κρίνω, αν αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η διοίκηση, ο προπονητής ή οι παίκτες, αλλά γενικά πρέπει να γίνουν αλλαγές. Βέβαια, μπορεί να αλλάξουν και ένα-δύο πράγματα και η ομάδα να γίνει και πάλι δυνατή".

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που είναι φέτος απόρθητο. Πιστεύεις πως μπορείτε να αποσπάσετε κάτι θετικό; " Αν παρουσιαστούμε και είμαστε αυτοί που πρέπει, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια θέλει και τύχη για να συμβεί αυτό".

Ανέλυσε μας λίγο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ: " Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για την Ελλάδα. Παίρνει σχεδόν εύκολα τα παιχνίδια και λογικά θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί από πέρυσι, ωστόσο έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και αυτό του έχει στοιχίσει εντός συνόρων. Τέλος, η ΑΕΚ είναι αρκετά πίσω από τους δύο προαναφερόμενους, καθώς "ψάχνεται" ακόμα και στόχος της θα είναι να κατακτήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ".

Ποια τα σχέδια σου για το μέλλον; " Σκέφτεσαι να αγωνιστείς σε μια ομάδα με μεγαλύτερη δυναμικότητα (όπως έκανες και την περίοδο 2004-05 με τον Παναθηναϊκό) ή σκοπεύεις να κρεμάσεις τα παπούτσια σου στον ΟΦΗ; Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ! Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Την αγαπάω και την έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Θέλω, αν μπορώ φυσικά, όσα χρόνια παίξω ακόμα ποδόσφαιρο να είναι με τα χρώματα του ΟΦΗ".

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή της καριέρας σου: " Έχω πολλές χαρούμενες στιγμές να θυμάμαι, όμως η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν πήρα για πρώτη φορά μεταγραφή στον ΟΦΗ. Όταν έγινα επαγγελματίας δηλαδή. Τώρα για χειρότερη δεν μπορώ να πω πως έχω ζήσει κάποια. Νομίζω πως δεν υπάρχει!"

Το πρόβλημα της διαιτησίας είναι συχνό φαινόμενο στα ελληνικά γήπεδα. Τι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει, για να υπάρξουν καλύτερα σφυρίγματα; " Η διαιτησία είναι ένα περίεργο κομμάτι. Εμάς μας αδικεί συνεχώς φέτος και δεν ξέρω το γιατί. Άλλες ομάδες τις ευνοεί κάθε αγωνιστική και ιδιαίτερα τις μεγάλες. Θα έπρεπε να αδικούν και τις μεγάλες ομάδες, όχι μόνο τις μικρές…"

Πες μας πως βλέπεις την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας για την είσοδο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Μπορεί να προκριθεί; " Έχουμε ελπίδες να προκριθούμε. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, τότε σίγουρα θα περάσουμε".

Πες μας λίγα λόγια για την προσωπική σου ζωή. Ποια είναι τα χόμπι σου εκτός ποδοσφαίρου και πως περνάς την μέρα σου γενικότερα: " Δεν έχω πολύ χρόνο, καθώς είμαι και δημόσιος υπάλληλος στο Ο.Α..Ε.Ε. Αν βγάλεις και τις ώρες που λείπω σε προπονήσεις και αγώνες, την υπόλοιπη μέρα την περνάω με την οικογένεια μου και ιδιαίτερα με τον γιο μου".

Η κοινωνική ζωή στη χώρα μας δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα. Τι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει, για να δούμε καλύτερες μέρες; " Δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα όπως ήταν πριν δέκα χρόνια. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας, όμως βλέπω πως η κατάσταση δύσκολα θα αλλάξει και τα πράγματα όλο και θα δυσκολεύουν".

Τέλος, τι υπόσχεση θέλεις να δώσεις στους φιλάθλους του ΟΦΗ; " Ότι θα σωθούμε σίγουρα! Αυτό είναι υπόσχεση και σίγουρα θα παλέψουμε και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να το πετύχουμε".























TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ