PREMIER LEAGUE

Ρονάλντο: Τα δύο πέναλτι που ζήτησε αλλά δεν πήρε ο Πορτογάλος και τον έκαναν έξαλλο

Ο Ρονάλντο ζήτησε πέναλτι στο ματς της Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ρονάλντο ζήτησε πέναλτι στο ματς της Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Σεπτεμβρίου 2021 PRINT SCREEN COSMOTE TV

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε δύο πέναλτι σε διάρκεια 15 λεπτών στη διάρκεια της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Άτκινσον να λέει όχι και στις δύο περιπτώσεις.

Δύο πέναλτι σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών ζήτησε... αλλά δεν πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη διάρκεια της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 2-1.

Αρχικά στο 76' ο Ρονάλντο μπήκε κατά μέτωπο και έπεσε πάνω στον Τσουφάλ και αφού του έκανε την ντρίμπλα άρχισε να πέφτει πριν έρθει σε επαφή με τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρονάλντο πήρε τη μπάλα στα αριστερά, έκανε την ενέργεια για να μπει μέσα σε αυτή και αφού πέρασε τον Ζουμά βρέθηκε εκ νέου στο έδαφος ζητώντας πέναλτι και πάλι.

Ο Άτκινσον είπε και στις δύο περιπτώσεις όχι και άφησε τον Πορτογάλο να διαμαρτύρεται και μάλιστα έντονα. Τελικά αυτή που πήρε πέναλτι ήταν η Γουέστ Χαμ στις καθυστερήσεις με τον Ντε Χέα να αποκρούει και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

TAGS PREMIER LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ