PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μόγιες έβαλε τον Νομπλ στο 94' για να χτυπήσει το πέναλτι και ο Ντε Χέα είπε 'όχι' για πρώτη φορά μετά από 0/40 εκτελέσεις

Ο Νομπλ εκτελεί πέναλτι στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντε Χέα να αποκρούει | 19 Σεπτέμβριου 2021
Ο Νομπλ εκτελεί πέναλτι στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ντε Χέα να αποκρούει | 19 Σεπτέμβριου 2021 PRINT SCREEN COSMOTE TV

Απίστευτα πράγματα στις καθυστερήσεις του Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι, τον Μόγιες να ρίχνει στο ματς τον Νομπλ για να εκτελέσει και τον Ντε Χέα να αποκρούει στο 95' και να κρατάει το 2-1 των φιλοξενούμενων.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μόγιες έκανε αλλαγή στο 94' ρίχνοντας στο ματς τον Νομπλ για να εκτελέσει το πέναλτι αλλά ο Ντε Χέα με ωραία επέμβαση του είπε όχι και κράτησε το 2-1 της Γιουνάιτεντ.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη απόκρουση του Ισπανού γκολκίπερ σε εκτέλεση πέναλτι μετά από 40 εκτελέσεις πέναλτι που είχε δεχτεί γκολ τόσο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ όσο και με αυτή της Εθνικής Ισπανίας.

Δείτε στο γράφημα της Opta/Stats Perform τα 40 πέναλτι που ο Ντε Χέα είχε αντιμετωπίσει ανεπιτυχώς πριν πει "όχι" στον Νομπλ.

Τα 40 πέναλτι που αντιμετώπισε ο Ντε Χέα με τη Γιουνάιτεντ και την Ισπανία πριν αποκρούσει αυτό του Νομπλ
Τα 40 πέναλτι που αντιμετώπισε ο Ντε Χέα με τη Γιουνάιτεντ και την Ισπανία πριν αποκρούσει αυτό του Νομπλ OPTA / STATS PERFORM

Η τελευταία απόκρουση του Ισπανού σε πέναλτι ήταν το 2016 και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου 2016, όταν είχε αποκρούσει πέναλτι του Λουκάκου.

Στο 92' ο Σο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή με τον Άτκινσον να μην δίνει το πέναλτι αλλά το VAR τον κάλεσε να δει τη φάση ξανά. Όπως ήταν φυσικό έδειξε την άσπρη βούλα και η Γουέστ Χαμ είχε την ευκαιρία στο 94' να ισοφαρίσει.

Ο Μόγιες έριξε στο 94' στο παιχνίδι ως αλλαγή τον Νομπλ αντί του Μπόουεν και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι. Έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντε Χέα ο οποίος όμως με ωραία επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ