VIRAL

Ρονάλντο: Οργισμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ βιάστηκε να κάψει τη φανέλα του Πορτογάλου επειδή θα πήγαινε στη Σίτι

Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καίει φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καίει φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο PRINT SCREEN TWITTER: @ZACDJELLAB

Το σενάρια που ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογράφει στη Μάντσεστερ Σίτι εξόργισαν έναν οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος πάνω στο θυμό του έκαψε τη φανέλα του λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των Κόκκινων Διαβόλων. Μέχρι βέβαια αυτή ανακοινωθεί η ατμόσφαιρα ήταν τουλάχιστον ηλεκτρισμένη. Ούτως ή άλλως οι πληροφορίες ήθελαν τον Πορτογάλο σταρ να υπογράφει στη μισητή Σίτι και να... λερώνει το προφίλ του.

Η απόσυρση των πρωταθλητών Αγγλίας από τη μάχη για την απόκτηση του "CR7" άνοιξε τον δρόμο για τους Red Devils, οι οποίοι ως οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι πλέον απέσπασαν τελικά την υπογραφή του για συμβόλαιο διετίας και ολοκλήρωσαν τη συμφωνία τη Γιουβέντους.

Νωρίτερα όμως και προτού υπάρξει οριστική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση, τα σενάρια για συμφωνία του Ρονάλντο με τους Πολίτες είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Σαν κι αυτή ενός οπαδού της Γιουνάιτεντ, ο οποίος εξοργισμένος για το ενδεχόμενο μεταγραφής του 36χρονου στη Σίτι, πυρπόλησε τη φανέλα του. Βιντεοσκόπησε μάλιστα την ενέργειά του, την ανήρτησε στα social media και έγινε viral. Ιδίως από τη στιγμή που λίγο αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη συμφωνία.

TAGS VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ