ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Έκανε προπόνηση στο Βαλδεμπέμπας με την άδεια της Ρεάλ

Ρονάλντο: Έκανε προπόνηση στο Βαλδεμπέμπας με την άδεια της Ρεάλ
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο άλλοτε σπίτι του, με τη διοίκηση των μερένγκες να του επιτρέπει να κάνει προπόνηση την Τετάρτη (14/12) στο προπονητικό της κέντρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε εννέα ολόκληρα χρόνια στην Ρεάλ η οποία τον βοήθησε σημαντικά να εδραιώσει τη φήμη του και να γιγαντώσει το μύθο του και οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών παραμένουν εξαιρετικές, παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι του 2018 οι δρόμοι τους χώρισαν. Μία απόδειξη της αγαστής σχέσης τους είναι το γεγονός πως αν και πέρασαν τέσσερα χρόνια από το αντίο, αυτό δεν εμπόδισε τον μαδριλένικο σύλλογο να ανάψει το πράσινο φως στον CR7 και να του επιτρέψει να κάνει προπόνηση την Τετάρτη (14/12) στο προπονητικό του κέντρο, στο Βαλδεμπέμπας.

"Η Ρεάλ δεν έχει την παραμικρή σκέψη να πάρει πίσω τον Ρονάλντο", αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία ωστόσο τονίζουν πως οι μερένγκες δεν είχαν πρόβλημα να τον αφήσουν να προπονηθεί στην άλλοτε ποδοσφαιρική του στέγη, με τον Πορτογάλο να δράττεται της ευκαιρίας από τη στιγμή που βρίσκεται αυτή την εποχή στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου διατηρεί σπίτι.

Όλα αυτά μάλιστα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της εθνικής Πορτογαλίας από το Μουντιάλ (αποκλείστηκε στους "8" από το Μαρόκο), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι προς το παρόν χωρίς ομάδα και να θέλει να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση ψάχνοντας τον επόμενο εργοδότη του.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος σούπερ σταρ βρέθηκε μόνος του στο Βαλδεμπέμπας όπου έκανε προπόνηση σε διαφορετικό γήπεδο από εκείνο που έκανε προπόνηση η ομάδα, με παίκτες των Ακαδημιών της Ρεάλ να σπεύδουν να τον συναντήσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του όταν μαθεύτηκε η είδηση της παρουσίας του εκεί.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ