ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Ρονάλντο δεν θα αποσυρθεί από την Πορτογαλία πριν από το Euro 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με το Μαρόκο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με το Μαρόκο @ 2022 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική Πορτογαλίας πριν από το Euro 2024, ακόμα κι αν ο Φερνάντο Σάντος μείνει στον πάγκο, σύμφωνα με την πορτογαλική Correio da Manha.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media την επόμενη ημέρα του αποκλεισμού της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ προσπάθησε να βάλει σε μία σειρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνον κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Πορτογάλος σταρ άφησε να εννοηθεί πως δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα του να αποχωρήσει από την ομάδα επειδή είχε χάσει τη θέση του βασικού, ενώ από την άλλη κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει αν θα συνεχίσει ή θα αποσυρθεί από την εθνική.

Το ρεπορτάζ της Correio da Manha για Ρονάλντο
Το ρεπορτάζ της Correio da Manha για Ρονάλντο

Δημοσίευμα της πορτογαλικής Correio da Manha αναφέρει πως ο 37χρονος δεν σκοπεύει να φύγει από την ομάδα, ακόμα κι αν ο Φερνάντο Σάντος παραμείνει στον πάγκο.

Ο CR7 θεωρεί πως μπορεί να φανεί χρήσιμος στη χωρά του και θέλει να συνεχίσει σίγουρα μέχρι και το Euro 2024.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ