ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο: Ρήγμα στις σχέσεις με Μέντες, στο κόλπο για την υπογραφή του και το Κατάρ

Portugal's Cristiano Ronaldo walks on the pitch during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Portugal's Cristiano Ronaldo walks on the pitch during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Δημοσίευμα της AS κάνει λόγο για ρήξη στις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ζόρζε Μέντες με αφορμή την αναζήτηση το επόμενου σταθμού στην καριέρα του και γι' αυτό το Κατάρ φαίνεται να βρήκε την ευκαιρία να αρχίσει επαφές με την πλευρά του 37χρονου σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει διακοπές ύστερα από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ 2022 κι ενώ γίνεται μεγάλη συζήτηση για το μέλλον του στην εθνική ομάδα, το οποίο με τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος μοιάζει να διασφαλίζεται μέχρι το 2024, υπάρχει και ένα παράλληλο ζήτημα: ο επόμενος σύλλογός του.

Ο Ρονάλντο είναι... άνεργος και μέχρι το τέλος του έτους ανήμπορος να αγωνιστεί με κάποια ομάδα. Κατόπιν, μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί, χωρίς κάποιον περιορισμό πλην εκείνων που θέτει ο ίδιος και αφορούν την οικονομική αποζημίωσή του.

Οι Σαουδάραβες της Αλ Νασρ φέρονται έτοιμοι να μπουν στις διαπραγματεύσεις με την πρόταση 200.000.000 ευρώ ετησίως που έχει διαφημιστεί τις τελευταίες ημέρες, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει συγκινήσει τον 37χρονο σούπερ σταρ.

Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, προσπαθεί να βρει κι εκείνος τη νέα ομάδα του Ρονάλντο, με τον οποίο είναι κουμπάροι, φίλοι και όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν σχέση πατέρα - γιου, πέραν της επαγγελματικής σύνδεσης. Τα τελευταία δεδομένα της τελευταίας σχέσης των δυο τους έχουν διαταράξει και τις υπόλοιπες, σύμφωνα με την AS.

Οι σχέσεις Ρονάλντο και Μέντες περνούν κρίση, αφού ο διάσημος ατζέντης δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει την πρόταση που θα του διασφαλίσει το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρυσι, όταν ο Ρονάλντο είχε αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και έψαχνε νέο σταθμό στην καριέρα του, με τη Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται ως πιθανός προορισμός μόνο και μόνο για να καταλήξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια δεύτερη θητεία.

Αυτήν τη φορά, ο Μέντες βρίσκεται σε διαδικασία βολιδοσκόπησης των προθέσεων διαφόρων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων στους οποίους υπό προϋποθέσεις ο Ρονάλντο θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του. Τα μηνύματα όμως δεν είναι θετικά, αφού καμία δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις ενός τέτοιου πρότζεκτ.

Την ίδια στιγμή, η πρόταση της Αλ Νασρ δεν προέρχεται από το κανάλι του Μέντες, ενώ υπάρχει ακόμα μία πρόταση που ίσως ετοιμαστεί κι επίσης δεν έχει να κάνει με τον Πορτογάλο ατζέντη.

Ο Αντέρο Ενρίκε, αθλητικός διευθυντής του πρωταθλήματος του Κατάρ και σύμβουλος του προέδρου της Παρί, Νασέρ αλ Κελαϊφί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της AS, μπορεί να εμφανίσει κάποιες προτάσεις από τους συλλόγους της Qatar Stars League αντίστοιχες με εκείνες της Αλ Νασρ, με στόχο να πείσει τον συμπατριώτη του να γίνει κάτοικος Μέσης Ανατολής.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ